ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Επιμένει για Καντέ, αλλά πρώτα πρέπει να πουλήσει παίκτες

Chelsea's N'Golo Kante runs with the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (AP Photo/Matt Dunham, Pool)
Chelsea's N'Golo Kante runs with the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (AP Photo/Matt Dunham, Pool) AP

Ο Ενγκολό Καντέ αποτελεί τον διακαή πόθο του Αντόνιο Κόντε, όμως η Ίντερ θα πρέπει πρώτα να πουλήσει παίκτες για να τον κάνει δικό της.

Η Ίντερ θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και πρώτος στόχος αποτελεί ο Ενγκολό Καντέ, καθώς ο Γάλλος μέσος αρέσει πάρα πολύ στον Αντόνιο Κόντε, με τον οποίο συνυπήρξε στην Τσέλσι.

Ωστόσο, η περίπτωση του μέσου των μπλε δεν είναι καθόλου εύκολη. Η Τσέλσι ζητάει το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι νερατζούρι θα πρέπει να προχωρήσουν σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών για να μπορούν να φτάσουν το ποσό αυτό.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ φέρεται να έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από την Ίντερ, οι οποίες περιλαμβάνουν τα ονόματα των Κρίστιαν Έρικσεν και Μπαρσέλο Μπρόζοβιτς. Η Τσέλσι φαίνεται ότι θέλει να πουλήσει πρώτα τον Ζορζίνιο και έτσι οι νερατζούρι πρέπει να αναζητήσουν τρόπους ώστε να δελεάσουν τους μπλε.

O Καντέ αγωνίζεται στους Λονδρέζους από το 2016 και με την φανέλα της Τσέλσι έχει πραγματοποιήσει 172 εμφανίσεις με 11 γκολ και 7 ασίστ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ