ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Εκτός 2-3 μήνες ο Σάντσες

Inter Milan's Alexis Sanchez looks up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Alexis Sanchez looks up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο εξτρέμ της Ίντερ, Αλέξις Σάντσες, χτύπησε στο φιλικό της Χιλής με την Κολομβία και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δυο με τρεις μήνες.

Στη Βαρκελώνη θα βρεθεί την Τετάρτη (16/10) ο Αλέξις Σάντσες για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό και να υποβληθεί σε επέμβαση για εξάρθρωση στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Χιλιανός χτύπησε στο φιλικό της εθνικής ομάδας της πατρίδας του με την αντίστοιχη της Κολομβίας στο Αλικάντε κι αντικαταστάθηκε από τον Φελίπε Μόρα στα τελευταία λεπτά του ματς.

Εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δυο με τρεις μήνες. Εκτός από τα επόμενα φιλικά της ρόχα, θα χάσει όλη τη φάση των ομίλων του Champions League με την Ίντερ, αλλά και μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος της Serie A.

Ο Σάντσες έχει ένα γκολ - στην εκτός έδρας νίκη επί της Σαμπντόρια - σε τρία ματς στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, ενώ αγωνίστηκε και στην εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Μπαρτσελόνα.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ