ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Έξαλλος ο Κόντε με τον διαιτητή κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Inter Milan's head coach Antonio Conte calls out to his players during a Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's head coach Antonio Conte calls out to his players during a Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, ήταν έξαλλος με τον διαιτητή στην ήττα (2-1) από την Μπαρτσελόνα, Νταμίρ Σκόμινα, και τον κατηγόρησε για έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες του.

Η Ίντερ προηγήθηκε με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στη Βαρκελώνη, αλλά δέχθηκε την ανατροπή και την ήττα (2-1) από την Μπαρτσελόνα με δυο γκολ του Λουίς Σουάρες.

Ο προπονητής των νερατζούρι, Αντόνιο Κόντε, ήταν έξαλλος με τον διαιτητή, Νταμίρ Σκόμινα, ο οποίος του έδειξε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες. Ο Ιταλός κατηγόρησε τον 43χρονο Σλοβένο για έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες του, χωρίς ωστόσο να μιλήσει για συγκεκριμένες φάσεις.

"Αξίζαμε περισσότερα από αυτό το ματς. Θα έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί και να τελειώσουμε τις ευκαιρίες. Είμαι λίγο απογοητευμένος από τον Σκόμινα. Θέλουμε σεβασμό, δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα. Τι μου είπε ο διαιτητής; Τίποτα.

Ήλθε και μου έδειξε την κίτρινη κάρτα και μου είπε ότι την επόμενη θα με απέβαλλε. Ζητώ σεβασμό γιατί μιλάμε για έναν διαιτητή έμπειρο, ο οποίος σφύριξε τον περυσινό τελικό Champions League", υποστήριξε ο Κόντε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ