ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Έξαλλοι οι νερατζούρι με την αναβολή του ματς με τη Γιουβέντους

Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, επιτέθηκε στην ιταλική κυβέρνηση για την αναβολή του ντέρμπι με την Γιουβέντους λόγω του κορονοϊού.

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε τη μετάθεση του Γιουβέντους - Ίντερ καθώς και άλλων τεσσάρων αγώνων της 26ης αγωνιστικής της Serie A για τις 13 Μαιου, ώστε να μη γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς κόσμο ελέω του κοροναϊού.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν άρρεσε καθόλου στους ανθρώπους της Ίντερ.

Ο Μπέπε Μαρότα σε δηλώσεις του δεν έκρυψε ότι οι νερατζούρι είναι έξαλλοι με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ τόνισε ότι είτε θα πρέπει να γίνονται όλα τα ματς είτε να μην γίνεται κανένα.

"Υπάρχει κίνδυνος να μην τελειώσει το πρωτάθλημα; Φυσικά αν συνεχίσουν να μην γίνονται παιχνίδια. Με ποιο κριτήριο κάποια παιχνίδια αναβάλλονται τελείως, άλλα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και άλλα με κόσμο; Και τι γίνεται με τους τραυματισμούς και με τις τιμωρίες των ποδοσφαιριστών; Το δίκαιο θα ήταν αν σε μια αγωνιστική δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι, τότε να μην γίνεται καθόλου η αγωνιστική. Δηλαδή, να ισχύει το ίδιο κριτήριο για όλες τις ομάδες.

Tην άλλη εβδομάδα τι θα γίνει με το Ίντερ - Σασουόλο; Ούτε να σκεφτούν να μας πουν να παίξουμε Δευτέρα, έχουμε και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ήδη έχουμε πληγεί από τις αποφάσεις τους" είπε ο Μαρότα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ