ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Έκαψε τα χαρτιά των Καβάνι και Βέρνερ

Ίντερ: Έκαψε τα χαρτιά των Καβάνι και Βέρνερ
AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η Ίντερ ενδέχεται να μείνει μόνο με τον Λουκακού στην επίθεση το καλοκαίρι, παρόλα αυτά οι Έντινσον Καβάνι και Τίμο Βέρνερ δεν είναι στη μεταγραφική ατζέντα της. Διαβάστε το story.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει έντονο φλερτ με την Μπαρτσελόνα, ο Μάουρο Ικάρντι είναι πιο κοντά στο Παρίσι παρά στο Μιλάνο και ο Αλέξις Σάντσες φημολογείται πως θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ και στην Γιουνάιτεντ μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Όλα αυτά τα δεδομένα απειλούν να αφήσουν τον Ρομελού Λουκακού σαν την... καλαμιά στον κάμπο στη γραμμή κρούσης της Ίντερ και τους νερατζούρι με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία για να ψάξουν για τους νέους παρτενέρ του, ωστόσο όσοι πίστευαν πως θα κινηθούν για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι διαψεύστηκαν.

Με δηλώσεις του στο "Sky Sport Italia", ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ Πιέρο Αουζίλιο ξεκαθάρισε πως ο "Matador" δεν είναι προτεραιότητα για την ομάδα του ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ παρότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσής του από την Λειψία.

"Ο Βέρνερ δεν θα είναι μαζί μας τη νέα σεζόν. Θα είμαι ειλικρινής, μου άρεσε πάντα και τον παρακολουθούμε για καιρό. Όμως δεν θα είναι μαζί μας για αρκετούς λόγους.

Δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις επειδή ξέρω τι θέλει ο παίκτης. Έχει ρήτρα αποδέσμευσης αλλά δεν θα είναι μαζί μας", τόνισε για τον δεινό εκτελεστή της Λειψίας, για να πει κατόπιν τα εξής για τους Καβάνι και Μέρτενς:

Ίντερ: Έκαψε τα χαρτιά των Καβάνι και Βέρνερ
AP PHOTO/MICHAEL SOHN

"Η Ίντερ έχει δείξει ότι προσέχει πάντα τους ελεύθερους παίκτες. Έχουμε δυναμώσει με ελεύθερους παίκτες. Σκέφτομαι τον Ντε Φράι, τον Γκοντίν και τον Ασαμόα.

Θα πρέπει να κοιτάμε πάντα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και ο Καβάνι είναι μία από αυτές. Αλλά αν σας πω ότι τον έχουμε σκεφτεί σοβαρά, θα σας έλεγα ψέματα για έναν λόγο.

Σκεφτόμαστε την επίθεσή μας, η οποία αποτελείται από τους Λουκακού και Λαουτάρο, ενώ υπάρχει ακόμα και ο Σάντσες. Για πολλούς, είναι έξω από το σχεδιασμό μας, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμος. Υπάρχει επίσης και ο Εσπόζιτο.

Θα σκεφτούμε αν θα τον κρατήσουμε ή θα τον δώσουμε αλλού για να αποκτήσει εμπειρίες. Θα σκεφτούμε για τον τέταρτο φορ αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η προτεραιότητά μας ο Καβάνι για να βελτιώσουμε μία γραμμή της ομάδας που είναι ήδη δυνατή.

Όσο για τον Μέρτενς, έχω εξαιρετική σχέση με τον αθλητικό διευθυντή της Νάπολι και ήμουν σε επαφή μαζί του πρόσφατα. Δεν ξέρω αν ο Μέρτενς έχει υπογράψει την ανανέωσή του με την Νάπολι αλλά δεν θα μου κάνει έκπληξη αν μείνει εκεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ