ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Μάριο Κόρσο

Ίντερ: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Μάριο Κόρσο

Ο Ιταλός παλαίμαχος εξτρέμ και εξέχων μέλος της "Μεγάλης Ίντερ" του Ελένιο Ερέρα, Μάριο Κόρσο, έφυγε από τη ζωή στα 78 του χρόνια μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο.

Θλίψη στο ιταλικό ποδόσφαιρο και δη στην Ίντερ σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Μάριο Κόρσο, που απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ύστερα από αρκετές ημέρες νοσηλείας.

Ο Κόρσο ήταν βασικό μέλος της σπουδαίας ομάδας των νερατζούρι που δημιούργησε ο Ελένιο Ερέρα τη δεκαετία του '60, με τον Ιταλό να μετράει 509 συμμετοχές με τους Μιλανέζους από το 1957 ως το 1973 και να κερδίζει το προσωνύμιο "Το αριστερό πόδι του Θεού" για την τρομερή ικανότητά του στις σέντρες και στις εκτελέσεις φάουλ με το αριστερό του πόδι.

Ίντερ: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Μάριο Κόρσο

"Ο Μάριο Κόρσο, ένας αιώνιος πρωταθλητής με ατελείωτη κλάση, έφυγε από τη ζωή. Με το αριστερό του πόδι, μάγεψε τον κόσμο μέσα από μία ομάδα που σηματοδότησε μία εποχή.

Όλες οι σκέψεις μας και η στοργή μας πηγαίνουν στην οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ίντερ για τον παλαίμαχο εξτρέμ της, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ίντερ κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Ιταλίας, 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών και ισάριθμα Διηπειρωτικά Κύπελλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κόντε: "Αξίζαμε τον τελικό, η Νάπολι μόνο αμυνόταν"
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ