ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Δίνει 30 εκατ. ευρώ και Πέρισιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Λουκάκου

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η Ίντερ φαίνεται να κάνει ισχυρό μπάσιμο για την απόκτηση του Ρομελού Λουκάκου προσφέροντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 30.000.000 ευρώ και τον Πέρισιτς, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport".

Από τον Απρίλη υπάρχουν δημοσιεύματα στην Αγγλία που υποστηρίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει πωλητήριο στον Ρομελού Λουκάκου με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στο "Όλντ Τράφορντ".

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" η Ίντερ θέλει να τον κάνει δικό της. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Βέλγο για 50.000.000 ευρώ, με την ομάδα του Μιλάνου να σκέφτεται άλλες λύσεις.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη να προσφέρει 30.000.000 ευρώ μαζί με τον Ίβαν Πέρισιτς. Η Γιουνάιτεντ είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Κροάτη τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, αφού τον ήθελε διακαώς ο Μουρίνιο.

Τέλος, το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας τονίζει ότι ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο, έχει ξεκινήσει επαφές με τον Βέλγο, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων των "νερατζούρι" υπάρχει και το όνομα του Έντιν Τζέκο από τη Ρόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ: Ο Ρονάλντο θέλει δανεικό τον Βινίσιους στη Βαγιαδολίδ
Κοντά στην Αλαβές ο Λούκας Πέρεθ
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ