ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: "Δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για μεταγραφές..."

Inter Milan's head coach Antonio Conte gives instructions to his players during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 11, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's head coach Antonio Conte gives instructions to his players during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 11, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε πως η Ίντερ δεν έχει στη διάθεσή της πολλά χρήματα να ξοδέψει μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα παλέψει σκληρά με την Γιουβέντους για το πρωτάθλημα.

Με τον Ρομελό Λουκακού πρωταγωνιστή (δύο γκολ) η Ίντερ ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Κάλιαρι το βράδυ της Τετάρτης στο "Τζουζέπε Μεάτσα", με το 4-1 να την στέλνει πανηγυρικά στους "8" του Κυπέλλου Ιταλίας και να κρατάει ζωντανό το όνειρό της για την κατάκτηση του νταμπλ.

Μάλιστα, ο Αντόνιο Κόντε δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του, λίγες ημέρες μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο ίδιο γήπεδο με την Αταλάντα που τους έριξε από την κορυφή, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα κοντράρει μέχρι τέλους την Γιουβέντους για τον τίτλο παρά το γεγονός πως δεν έχει πολλά χρήματα να ξοδέψει για μεταγραφές τον Ιανουάριο.

"Είδα μία εξαιρετική αντίδραση από την πλευρά όλων των παικτών μετά την ισοπαλία με την Αταλάντα. Δεν μου αρέσει να αναφέρομαι σε άτομα αλλά πρέπει να πω ότι ο Λουκακού δείχνει τη δύναμή του και έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Όπως και οι Λαουτάρο, Εσπόζιτο και Σάντσες", δήλωσε αρχικά ο Κόντε, για να προσθέσει για τη μάχη του τίτλου:

"Μαζέψαμε 46 βαθμούς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και τα διάφορα προβλήματα που μας παρουσιάστηκαν, μας έκαναν πιο δυνατούς. Θα είναι δύσκολος ο δεύτερος γύρος.

Αρχίσαμε μία πορεία και χρειάζεται υπομονή. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας μας, Μπέπε Μαρότα, ήταν απόλυτα ξεκάθαρος, δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για μεταγραφές, οπότε θα πρέπει να είμαστε ικανοί για να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες μας παρουσιαστούν".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ