ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Αβέβαιο το μέλλον του Κόντε μετά το ξέσπασμά του

Inter Milan's head coach Antonio Conte gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno
Inter Milan's head coach Antonio Conte gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Αντόνιο Κόντε ξέσπασε μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Αταλάντα τονίζοντας πως οι παίκτες είχαν ελάχιστη προστασία από το σύλλογο καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν πως ενδεχομένως να άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τους νερατζούρι.

H Ίντερ επιβλήθηκε 2-0 της Αταλάντα στο Μπέργκαμο το βράδυ του Σαββάτου και το φινάλε της Serie A την βρήκε να τερματίζει 2η με έναν βαθμό λιγότερο σε σχέση με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, ωστόσο το κλίμα στις τάξεις των νερατζούρι είναι ιδιαίτερα βαρύ τις τελευταίες ώρες.

Για αυτό "ευθύνεται" ο Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό τεχνικό να καταφέρεται εναντίον της διοίκησης των Μιλανέζων για τη (μη) στήριξη που παρείχαν στην ομάδα και τα ιταλικα ΜΜΕ να εκτιμούν πως οι δηλώσεις αυτές ενδεχομένως να αποτελούν και προπομπό αποχώρησης από τους νερατζούρι.

"Ήταν μία σκληρή σεζόν σε προσωπικό επίπεδο, πολύ σκληρή. Δεν νομίζω πως οι παίκτες είδαν τη δουλειά τους να αναγνωρίζεται, δεν νομίζω ότι είδα τη δική μου δουλειά να αναγνωρίζεται και όλοι λάβαμε ελάχιστη προστασία από το σύλλογο.

Θα πρέπει να ωριμάσουμε και να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων και των τομέων που δεν έχουν να κάνουν με τα τα του γηπέδου και ένας μεγάλος σύλλογος θα πρέπει να προστατεύει περισσότερο τους παίκτες του.

Θα το συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν, θα πρέπει να δω τον πρόεδρο που βρίσκεται τώρα στην Κίνα. Είχαμε μηδέν προστασία. Το πρόβλημά μου είναι πως έχω ένα όραμα, βλέπω το μονοπάτι που πρέπει να πάρουμε και ξέρω τι χρειάζεται να κάνουμε.

Τις προάλλες είδα μία συνέντευξη που έδωσε το 2017 ο Λουτσιάνο Σπαλέτι όταν ήταν προπονητής στην Ίντερ. Είμαστε τώρα στο 2020 και δεν έχει αλλάξει το παραμικρό", είπε χαρακτηριστιικά ο Κόντε στην κάμερα του "Sky Sport Italia", με το μπαλάκι να βρίσκεται πλέον στο κορτ της διοίκησης της Ίντερ και να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδρασή της στα έντονα παράπονα του 51χρονου τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κόντε πέτυχε το ακατόρθωτο: Ένωσε Ίντερ και Γιουβέντους
Serie A: Αυλαία με ήττα η Γιουβέντους, τερμάτισε 2η η Ίντερ, νίκη με Μανωλά η Νάπολι
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ