ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Αποκαλύψεις για Βέρνερ, Καβάνι και Μέρτενς

PSG's Edinson Cavani celebrates scoring the opening goal during the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/David Vincent)
PSG's Edinson Cavani celebrates scoring the opening goal during the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο, μίλησε για τα μεταγραφικά δεδομένα των νερατζούρι και τις υποθέσεις των Βέρνερ, Καβάνι και Μέρτενς.

Παίκτες για την επιθετική της γραμμή ψάχνει να βρει η Ίντερ ανεξάρτητα με το τι θα γίνει τελικά με την υπόθεση του Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αντόνιο Κόντε θέλει να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του και έτσι νερατζούρι αναζητούν στην αγορά τους κατάλληλους παίκτες.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε ο Πιέρο Αουσίλιο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ μίλησε στο "Sky Sport Italia" και αναφέρθηκε στις υποθέσεις των Βέρνερ, Καβάνι και Μέρτενς. Μιλώντας για τον Γερμανό επιθετικό της Λειψίας τόνισε: "Εμένα μου αρέσει και τον παρακολουθούσαμε εδώ και καιρό. Αλλά δεν θα έρθει στην Ίντερ για πολλούς λόγους, δεν μπήκαμε ποτέ σε διαπραγματεύσεις γιατί ξέραμε τι ήθελε ο ποδοσφαιριστής. Έχει μία ρήτρα αλλά δεν θα είναι εδώ την νέα σεζόν".

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Καβάνι: "Πάντα κοιτάμε τις ευκαιρίες των ελεύθερων παικτών και ο Καβάνι είναι μία από αυτές. Για μερικούς δεν ταιριάζει το πρότζεκτ μας, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμος. Δεν είναι όμως προτεραιότητα μας".

Στο τέλος αναφέρθηκε και την υπόθεση του Μέρτενς: "Δεν ξέρω αν υπέγραψε αλλά δεν θα μου έκανε έκπληξη αν θα μείνει στην Νάπολι".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ