ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Απέκτησε ως ελεύθερο τον Αλέξις Σάντσες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Inter Milan's Alexis Sanchez looks up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Alexis Sanchez looks up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ίντερ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες μέχρι το 2023, με τον Χιλιανό να μένει τελικά ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μετακίνηση του Αλέξις Σάντσες στο Μιλάνο θα είναι τελικά μόνιμη. Ο 31χρονος Χιλιανός επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την Ίντερ η οποία τον απέκτησε ως ελεύθερο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αλέξις Σάντσες αποκτήθηκε ως δανεικός τον περασμένο Αύγουστο από τους νερατζούρι με τη μορφή δανεισμού.

Η ομάδα του Κόντε ανέλαβε και πλήρωσε πέντε από τα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχούσαν στο συμβόλαιο του. Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέλαβε να καλύψει τα υπόλοιπα. Ο Αλέξις Σάντσες δεν βρισκόταν στα πλάνα του Σόλσκιερ και το συμβόλαιο του ήταν τεράστιο για έναν παίκτη που δεν υπολογιζόταν.

Έτσι, οι άνθρωποι των κόκκινων του Μάντσεστερ επέλεξαν απλά να λύσουν το συμβόλαιο με τον παίκτη χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα παρά το γεγονός ότι είχαν δώσει 34 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν πριν από σχεδόν δύο χρόνια από την Άρσεναλ.

Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσες μέτρησε 45 συμμετοχές με 5 γκολ και εννιά ασίστ. Φέτος, έχει αγωνιστεί με την Ίντερ σε 30 παιχνίδια έχοντας 4 γκολ και δέκα ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ίντερ αναφέρει: "Η Ίντερ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Χιλιανός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ