ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ: Απειλές στη σύζυγο και τις κόρες του Ναϊνγκολάν

Ίντερ: Απειλές στη σύζυγο και τις κόρες του Ναϊνγκολάν

Η σύζυγος του Ρατζά Ναϊνγκολάν, Κλαούντια, ισχυρίστηκε ότι η ίδια και οι κόρες της έχουν δεχτεί "αηδιαστικές απειλές". Το μήνυμά της στο instagram.

Το βράδυ της Τρίτης (25/12) διαβάσατε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ίντερ με τον Ρατζά Ναϊνγκολάν. Μία ημέρα αφότου έγινε γνωστό πως ο παίκτης υπέπεσε σε σειρά σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων και λίγες ώρες από την ανακοίνωση του Λουτσιάνο Σπαλέτι ότι θα μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Νάπολι, ο Βέλγος μέσος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω μίας... διαρροής.

Συγκεκριμένα, από το βράδυ της Τρίτης (25/12) κυκλοφορεί σε διάφορους λογαριασμούς στο Instagram ένα audio στο οποίο φέρεται να ακούγεται ο παίκτης της Ίντερ, όπου περιγράφει με μελανά χρώματα τη συμπεριφορά ανθρώπων των "νερατζούρι" προς τον ίδιο και εκφράζει την επιθυμία να γυρίσει στην Ρόμα ποντάροντας στη φιλία του με τον Φραντσέσκο Τότι!

"Μάνα μου, εδώ βιώνω μία σφαγή... Θέλω να γυρίσω. Όλοι με έχουν για τελειωμένο. Εγώ όμως έχω αποδείξει πολλές φορές την αξία μου στο γήπεδο και τους έκανα να το ράψουν. Εάν όμως σε λίγο καιρό από τώρα οι ιντερίστι έρθουν να μου γλείψουν τον κ@λο, σου ορκίζομαι, εγώ θα σπάσω τον κ@λο σε όλους αυτούς", φέρεται να λέει μεταξύ άλλων ο Ναϊνγκολάν σε κάποιο άλλο άτομο.

Λίγες ώρες μετά, η σύζυγος του Βέλγου, Κλαούντια, ανέφερε σε instagram story ότι η ίδια και οι κόρες της έχουν δεχτεί "αηδιαστικές απειλές". Συγκεκριμένα έγραψε: " Αφήστε με να σας πω ένα πράγμα, μετά τις προσβολές και τις απειλές που έρχονται στο προφίλ μου. Είμαι η Κλαούντια και διαβάσατε όλα όσα μου στέλνετε. Όσο για τις απειλές στις κόρες μου και σε εμένα, είναι πραγματικά αηδιαστικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ