ΙΝΤΕΡ

Ιντερ: Ανατρέπει το σκηνικό για Λουκάκου με 70 εκατ. ευρώ

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Νέα πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ φέρεται πως κατέθεσε η Ίντερ για τον Ρομέλου Λουκάκου. Στην Αγγλία ο ατζέντης του Βέλγου για να τελειώσει μία από τις καλύτερες μεταγραφικές ανατροπές.

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες για το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος στράικερ δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη (6/8) κατόπιν εντολής του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, γεγονός που τον έκανε ανεπιθύμητο στο Ολντ Τράφορντ.

Εκμεταλλευόμενος αυτή την εξέλιξη, ο εκπρόσωπος του Λουκάκου, ο μεγαλοατζέντης, Φεντερίκο Παστορέλο -σύμφωνα με δημοσιεύματα- ταξίδεψε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο για να λύσει το πρόβλημα του πελάτη του και να πετύχει να πείσει την Γιουνάιτεντ να δώσει το "ok" για μεταγραφή.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι ο Παστορέλο δεν πήγε "σκέτος" να μιλήσει με την Μάντσεστερ, αφού φέρεται να είχε και νέα πρόταση από την Ίντερ μαζί του. Η προσφορά των Ιταλών ανέρχεται στα 70 εκατ. ευρώ συν πολλά μπόνους για να αγγίξουν τις απαιτήσεις των "κόκκινων διαβόλων" που ανέρχονται στα 83 εκατ. ευρώ.

Ο Ντι Μάρτζιο στο δημοσίευμά του δεν εξαιρεί την Γιουβέντους από τη διεκδίκηση του Λουκάκου, τονίζοντας όμως ότι αν δεν πουληθεί ο Πάουλο Ντιμπάλα, η Γιούβε δεν υπάρχει περίπτωση ν' αυξήσει τη δική της προσφορά.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ