ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ανακοίνωσε τον Κολάροφ

Ίντερ: Ανακοίνωσε τον Κολάροφ
FABIO ROSSI/LAPRESSE VIA AP

Παίκτης της Ίντερ είναι επίσημα από το απόγευμα της Τρίτης (8/9) ο Αλεξάντερ Κολάροφ, με τους νερατζούρι να τον αποκτούν από την Ρόμα έναντι 1.500.000 ευρώ.

Μετά από τις δύο ομάδες της ιταλικής πρωτεύουσας (Λάτσιο, Ρόμα), η Ίντερ γίνεται ο τρίτος κατά σειρά σταθμός του Αλεξάντερ Κολάροφ στην Serie A, με τους Μιλανέζους να συμφωνούν με την Ρόμα για τον 34χρονο Σέρβο αριστερό μπακ και να ανακοινώνουν την απόκτησή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

Όπως αποκάλυψαν οι τζαλορόσι, το deal ανέρχεται στο 1.500.000 ευρώ ενώ υπάρχει περίπτωση οι Ρωμαίοι να προσθέσουν στα ταμεία της μάξιξουμ άλλα 500.000 ευρώ σε περίπτωση που ο Κολάροφ πετύχει συγκεκριμένους στόχους με τη φανέλα της Ίντερ.

Όσον αφορά στον παίκτη, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, θα εισπράξει το ποσό των 3.000.000 ευρώ για τη νέα σεζόν Υπενθυμίζεται πως ο έμπειρος αριστερός μπακ αφήνει την Ρόμα μετά από τρεις σεζόν παρουσίας στο "Ολίμπικο", διάστημα στο οποίο κατέγραψε 132 συμμετοχές και 9 τέρματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ