ΙΝΤΕΡ

Ικάρντι: "Μην με συγκρίνετε με τον Μπαλοτέλι"

Ικάρντι: "Μην με συγκρίνετε με τον Μπαλοτέλι"

Ο Μάουρο Ικάρντι απέρριψε μετά βδελυγμίας τον χαρακτηρισμό "κακό παιδί" που του προσάπτουν τα ΜΜΕ, τονίζοντας πως δεν έχει την παραμικρή ομοιότητα με τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Αργεντινός επιθετικός , ο οποίος πήρε φέτος το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ίντερ μετά από απόφαση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, παραχώρησε συνεντευξη στο ιταλικό περιοδικο΄'GQ" και σε αυτήν ξεκαθάρισε πως η εικόνα που έχουν φτιάξει για αυτόν τα μίντια (συζεί πλέον με την πρώην σύντροφο του Μάξι Λόπες και διάσημο μοντέλο Γουάντα Νάρα) δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

"Στην κουβέντα που γίνεται για το "κακό παιδί" και ο κόσμος ταυτίζει αυτόν τον τίτλο με τον Μπαλοτέλι και τον Ικάρντι, εγώ δεν αναγνωρίζω απλά τον εαυτό μου.Δεν έχω κάνει ποτέ παρέα μαζί του, δεν τον ξέρω καθόλου.

Ικάρντι: "Μην με συγκρίνετε με τον Μπαλοτέλι"

Μηδέν επαφή. Και δεν νομίζω ότι υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ μας", τόνισε ο 22χρονος Αργεντίνος φορ, πρώτος σκόρερ πέρυσι στο Καμπιονάτο με 22 γκολ (όσα είχε και ο Λούκα Τόνι), και συνέχισε:

Ικάρντι: "Μην με συγκρίνετε με τον Μπαλοτέλι"

"Σε αντίθεση με όσα ο κόσμος πιστεύει για μένα δεν βγαίνω πολύ συχνά, μου αρέσει να μένω στο σπίτι και να ζω με απλό τρόπο τη ζωή μου Ξέρω ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και συμπεριφέρομαι ανάλογα, όμως δεν με ενδιαφέρει το κουτσομπολιό. Αυτό είναι κομμάτι της ζωής άλλων ανθρώπων, όχι της δικής μου".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ