ΙΝΤΕΡ

Ικάρντι: Επίθεση αγνώστων με πέτρες σε όχημα με οδηγό την Γουάντα Νάρα και επιβαίνοντες τα παιδιά

Inter Milan's Mauro Icardi is surrounded by his sons and wife Wanda Nara after receiving a prize for his100 goals with the Inter Milan jersey, prior to the start of a Serie A soccer match between Inter Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is surrounded by his sons and wife Wanda Nara after receiving a prize for his100 goals with the Inter Milan jersey, prior to the start of a Serie A soccer match between Inter Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το όχημα της Γουάντα Νάρα στο Μιλάνο το πρωί του Σαββάτου (16/2) ενώ η σύζυγος κι ατζέντης του επιθετικού της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, οδηγούσε με επιβαίνοντες τα παιδιά της.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις τείνει να λάβει η υπόθεση της διαφωνίας του Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ για την επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Στην ομάδα του Μιλάνου θεωρούν ότι υπεύθυνη για τις επιπλοκές στη διαπραγμάτευση είναι η σύζυγος κι ατζέντης του, Γουάντα Νάρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες το πρωί του Σαββάτου (16/2) στο όχημα που οδηγούσε η ίδια και επέβαιναν τα παιδιά της.

Παρά τον αρχικό πανικό που προκάλεσε η επίθεση, η 32χρονη Αργεντινή μοντέλο κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της εβδομάδας οι "νερατζούρι" πήραν το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον 25χρονο Αργεντινό φορ και το έδωσαν στον 34χορνο Σλοβένο συμπαίκτη του (τερματοφύλακα), Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ενώ αυτός αυτοαποκλείστηκε από την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ραπίντ στο πλαίσιο των 32 του Europa League.

Ο Ικάρντι απάντησε με στίχους διάσημου Αμερικανού συγγραφέα από τα social media στους επικριτές του, ωστόσο η διαφωνία των δύο πλευρών δείχνει να ξεφεύγει από τα φυσιολογικά ποδοσφαιρικά πλαίσια.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ