ΙΝΤΕΡ

Η μάνα του Σπαλέτι ξέρει τι χρειάζεται η Ίντερ

Η μάνα του Σπαλέτι ξέρει τι χρειάζεται η Ίντερ

Ο τεχνικός της Ίντερ, Λουτσιάνο Σπαλέτι, ξέσπασε μετά την ισοπαλία με τη Φιορεντίνα με απίστευτες ατάκες - στις οποίες ενέπλεξε και την 80χρονη μητέρα του - για την ανάγκη απόκτησης κεντρικού αμυντικού.

Για πέμπτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος η Ίντερ έμεινε μακριά από το τρίποντο και πλέον οι ελπίδες της να μείνει στο κυνήγι του τίτλου μειώνονται δραματικά μετά την ισοπαλία (1-1) στο "Artemio Franchi" της Φλωρεντίας με τη Φιορεντίνα για την 20ή αγωνιστική της Serie A.

Ο τεχνικός των "νερατζούρι", Λουτσιάνο Σπαλέτι, ξέσπασε ύστερα από ερωτήσεις Ιταλών δημοσιογράφων του τηλεοπτικού καναλιού της γειτονικής χώρας, "Premium Sport". Με απίστευτες ατάκες ("δεν αντέχω άλλο", "Θέλεις βραβείο για να μετρήσεις τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ;") - στις οποίες ενέπλεξε και την 80χρονη μητέρα του - ζήτησε κεντρικό αμυντικό.

"Δεν ξέρω τι να πω. Δεν αντέχω άλλο. Εάν πω ότι λείπουν παίκτες, πώς μπορώ να πάω στα αποδυτήρια; Έχουμε αριθμητικές δυσκολίες, αλλά τι μπορώ να κάνω; Κάνω τη δουλειά μου, υπάρχουν δυσκολίες και είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε έναν αμυντικό. Θέλεις βραβείο για να μετρήσεις τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ; Ακόμη και η μητέρα μου που είναι 80 ετών, στο σπίτι, ξέρει ότι χρειαζόμαστε έναν αμυντικό. Εσύ, με ρωτάς το ίδιο από την αρχή της σεζόν και σου έχω δώσει την ίδια απάντηση 750 φορές. Αλλά, συνεχίζεις να ρωτάς. Πρέπει να δουλέψουμε και να νικήσουμε, να μη χάσουμε την αξιοπιστία μας. Δεν θα χρησιμοποιήσω δικαιολογίες"

Ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο στη Φλωρεντία αγωνίστηκαν οι Σκρίνιαρ και Ρανόκια. Ο δεύτερος αντιμετώπισε πρόβλημα κι αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης. Τραυματίες, κι έως εκ τούτου μη διαθέσιμοι, είναι ο Μιράντα και ο Ντανίλο Ντ' Αμπρόζιο, οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις στα μετόπισθεν.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ