ΙΝΤΕΡ

Η Ίντερ θέλει Μχιταριάν και δίνει Ζοάο Μάριο στη Γιουνάιτεντ

Manchester United's Henrikh Mkhitaryan celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Sunderland at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Dec. 26, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Henrikh Mkhitaryan celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Sunderland at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Dec. 26, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με τη "Corriere dello Sport", η Ίντερ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Χένρικ Μχιταριάν και είναι διατεθειμένη να προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Ζοάο Μάριο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να αποσπάσει το "ναι".

Δυναμικά αναμένεται να κινηθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι η Ίντερ. Οι "νερατζούρι" θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες κατάκτησης του scudetto, αφού με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκονται στην 3η θέση και στο -7 απ' την πρωτοπόρο Νάπολι, το οποίο σημαίνει πως παραμένουν στο... κόλπο.

Την Τρίτη (02/01) υπήρξε σύσκεψη μεταξύ των διοικούντων την ιταλική ομάδα και του Λουτσιάνο Σπαλέτι, όπου κι αποφασίστηκε η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή. Πρώτος στόχος των Μιλανέζων είναι ο Χένρικ Μχιταριάν, ο οποίος άφησε πίσω τις περιπτώσεις των Ζεράρ Ντεουλοφέου και Χαβιέρ Παστόρε, που θεωρούνται πιο δύσκολες υποθέσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", η Ίντερ είναι διατεθειμένη να προσφέρει ως αντάλλαγμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αρμένιου μεσοεπιθετικού τον Ζοάο Μάριο, ο οποίος αρέσει στον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Μχιταριάν, παρότι μετράει δύο γκολ και έξι ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον "Special One", ο οποίος δεν θα ήταν αρνητικός στην παραχώρησή του. Απ' την άλλη πλευρά, κι ο Αρμένιος βλέπει με θετικό μάτι την μετακίνησή του στην ιταλική ομάδα, αφού μπορεί να συνθέσει μία πολύ δυνατή επιθετική γραμμή μαζί με τους Αντόνιο Καντρέβα, Ιβάν Πέρισιτς και Μάουρο Ικάρντι.

Η Ίντερ θέλει Μχιταριάν και δίνει Ζοάο Μάριο στη Γιουνάιτεντ

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ