ΙΝΤΕΡ

Η Ίντερ πήρε το περιβραχιόνιο από τον Ικάρντι, νέος κάπτεν ο Χαντάνοβιτς!

Inter Milan's Mauro Icardi fires a shot past PSV's Denzel Dumfries during the Champions League, Group B soccer match between Inter Milan and PSV Eindhoven, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Ικάρντι AP PHOTO/LUCA BRUNO

Χαμός στην Ίντερ με τον σύλλογο της Ιταλίας να ανακοινώνει πως πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μάουρο Ικάρντι και πως νέος αρχηγός θα είναι ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Ίντερ για τη στάση του Μάριο Ικάρντι αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2021 αλλά και της συντρόφου του, Γουάντα Νάρα, η οποία λειτουργεί και ως μάνατζερ του ήταν έκδηλη όλο το προηγούμενο διάστημα στο σύλλογο της Ιταλίας.

Μόνο που πλέον έγινε και επίσημη καθώς οι "νερατζούρι" με μια κίνηση τους έδειξαν πως τα πράγματα με τον Αργεντινό επιθετικό πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Συγκεκριμένα η Ίντερ πήρε το περιβραχιόνιο από τον Ικάρντι και έκανε γνωστό πως επόμενος αρχηγός των "νερατζούρι" θα είναι ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς. Κάτι που έκανε γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter.

Δεν αποκλείεται η κίνηση αυτή να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και να σημάνει το τέλος της παρουσίας του Αργεντινού στράικερ στο σύλλογο της Ιταλίας μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ