ΙΝΤΕΡ

Η Ίντερ παρουσίασε τον Σπαλέτι

Η Ίντερ παρουσίασε τον Σπαλέτι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παρουσιάστηκε επίσημα από την Ίντερ ως ο νέος τεχνικός της και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε ακόμα για τις κόντρες με τη Ρόμα.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της Ίντερ και έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν των "νερατζούρι", στους οποίους υπέγραψε για δυο χρόνια.

"Θα πρέπει να βάζουμε αρκετά γκολ και το σύστημα που θα μας επιτρέψει να βγάζουμε προς τα έξω καλό παιχνίδι είναι το 4-2-3-1. Εδώ και χρόνια αυτή η ομάδα δεν κατακτά τίτλους. Ή θα αλλάξουν πράγματα ή θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σπαλέτι.

Σε ερώτηση που του έγινε για την κόντρα με την πρώην του, Ρόμα, αφιέρωσε 9 ολόκληρα λεπτά και ανέφερε πως "οι παίκτες της Ρόμα θα μας κάνουν να ιδρώσουμε σε εκείνο το παιχνίδι. Έχουν παίκτες όπως ο Μανωλάς, ο Ρίντιγκερ, ο Ναϊνγκολάν, ο Στρόουτμαν και ο Τζέκο.

Δεν έχει μεν σημασία η θέση στην κατάταξη την περασμένη σεζόν όμως η διαφορά των 25 πόντων μεταξύ των δύο ομάδων (87 η Ρόμα, 62 η Ίντερ) είναι σημαντική. Είναι οκτώ νίκες παραπάνω".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ