ΙΝΤΕΡ

Η Ίντερ αυξάνει το πρέσινγκ για Μανωλά

Romas Kostas Manolas, left, celebrates with teammate Alessandro Florenzi after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas, left, celebrates with teammate Alessandro Florenzi after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Ίντερ προχωράει την περίπτωση αγοράς του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα και εξετάσει τις μεθόδους πληρωμής των "τζιαλορόσι". Στο "τραπέζι" ακόμα και η ανταλλαγή με τον Τζέισον Μουρίγιο.

Η σεζόν πλησιάζει στο φινάλε της και οι αθλητικοί διευθυντές των ιταλικών συλλόγων παίρνουν... φωτιά από τις μεταγραφικές διεργασίες. Στην περίπτωση του Πιέρο Αουζίλιο της Ίντερ, η υπόθεση που τον απασχολεί περισσότερο από όλες είναι αυτή του Κώστα Μανωλά.

Όπως αναφέρει η " Gazzetta dello Sport" σε κυριακάτικο δημοσίευμα, οι "νερατζούρι" έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις τους με τη Ρόμα και πλέον εξετάζουν τη μέθοδο πληρωμής. Οι "τζιαλορόσι" αναμένεται να ζητήσουν ένα ποσό τουλάχιστον 35.000.000 ευρώ και η Ίντερ σκέφτεται να το καταβάλλει σε τρεις ετήσιες δόσεις.

Ένα άλλο σενάριο εμπλέκει την ανταλλαγή του 25χρονου διεθνή κεντρικού αμυντικού με τον Τζέισον Μουρίγιο, ο οποίος παρά την πολύ καλή εκκίνηση της σεζόν, έχει χάσει τη θέση του τον τελευταίο καιρό, κάτι που του έχει κοστίσει και όσον αφορά στην παρουσία του στην εθνική Κολομβίας.

Εάν οι Ρωμαίοι απολέσουν τον κορυφαίο στόπερ τους θα χρειαστεί να προσπαθήσουν να τον αναπληρώσουν και δεν αποκλείεται να ζητήσουν τον 24χρονο, ο οποίος δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Στέφανο Πιόλι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ίντερ έχει ακόμα έναν λόγο να επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης του Μανωλά, από τη στιγμή που ο Στέφαν ντε Φράι της Λάτσιο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και δεν θα είναι ετοιμοπόλεμος για τους "νερατζούρι". Η Ίντερ τα έχει βρει με τους "λατσιάλι" για το ποσό της μεταγραφής, ωστόσο ο τραυματισμό του 25χρονου διεθνή Ολλανδού αφήνει κατά μέρους την περίπτωσή του, χωρίς να αποκλείεται η απόκτησή του μαζί με τον Μανωλά, σε περίπτωση που εν τέλει ο Μουρίγιο φύγει για τη Ρόμα.

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ