ΙΝΤΕΡ

Η ελκυστική πρόταση της Ίντερ στον Μόντριτς

Croatia's Luka Modric celebrates after winning the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Croatia's Luka Modric celebrates after winning the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", οι διοικούντες την Ίντερ έχουν καταθέσει μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση στον Λούκα Μόντριτς προκειμένου να τον πείσουν να αφήσει στη Ρεάλ, με το deal να συμπεριλαμβάνει και την κινεζική Jiangsu Suning!

Ο Λούκα Μόντριτς αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Ίντερ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τον Κροάτη χαφ να μην εμφανίζεται αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά να προτιμά να μιλήσει πρώτα με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν από κοινού για το μέλλον του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " AS", οι διοικούντες την ιταλική ομάδα έχουν καταθέσει μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση στον MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκειμένου να τον πείσουν να αφήσει τη Μαδρίτη για χάρη του Μιλάνου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι "νερατζούρι" προσφέρουν 10.000.000 ευρώ ετησίως στον 32χρονο χαφ για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, ενώ στη συνέχεια ο Μόντριτς θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην κινεζική Jiangsu Suning (σ.σ. η Suning Group είναι μεγαλομέτοχος των δύο ομάδων) με τα ίδια οικονομικά δεδομένα.

Δηλαδή, ο σταρ της Ρεάλ θα "καρπωθεί" 60.000.000 ευρώ σε βάθος εξαετίας, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων. Την ίδια στιγμή, στους "μερένγκες" λαμβάνει 6.500.000 ευρώ το χρόνο, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Προς το παρόν, ο Μόντριτς δεν έχει λάβει την οριστική απόφασή του, η οποία αναμένεται τις επόμενες ημέρες, ύστερα από το ραντεβού με τον Πέρεθ.

Τα πάντα, όμως, δείχνουν ανοιχτά...

Photo Credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ