ΙΝΤΕΡ

Η έκπληξη του Μπλαν στον Γεωργάτο μέσω του Sport24.gr για τα γενέθλιά του

AS Roma striker Vincenzo Montella, front, is tackled by Inter Milan's defender Laurent Blanc of France, during their Italian first division soccer match at Milan's  San Siro stadium in Italy, Sunday, Jan. 30, 2000. (AP Photo/Felice Calabro')
AS Roma striker Vincenzo Montella, front, is tackled by Inter Milan's defender Laurent Blanc of France, during their Italian first division soccer match at Milan's San Siro stadium in Italy, Sunday, Jan. 30, 2000. (AP Photo/Felice Calabro') AP PHOTO/FELICE CALABRO

Ο Λοράν Μπλαν έστειλε μέσω του Sport24.gr τις ευχές του στον πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ, Γρηγόρη Γεωργάτο, ο οποίος την Πέμπτη έγινε 47 ετών.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος έγινε την Πέμπτη (31/10) 47 ετών και οι θρύλοι της Ίντερ, Κριστιάν Βιέρι και Λουίτζι ντι Μπιάτζο, του ευχήθηκαν χρόνια πολλά μέσα από το Sport24.gr για τα γενέθλιά του.

Το ίδιο έκανε και το Λοράν Μπλαν, ο οποίος μοιράστηκε τα νερατζούρι αποδυτήρια με τον τρελό καραφλό. Ο 53χρονος Γάλλος πρώην παίκτης των Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Νιμ, Σεντ-Ετιέν, Οσέρ, Μαρσέιγ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώην προπονητής των Μπορντό, εθνικής Γαλλίας και Παρί Σεν-Ζερμέν μέσω video από το Sport24.gr ευχήθηκε στον "Γκέο":

"Γεια σου Γκεο να τα εκατοστήσεις! ελπίζω να είσαι καλά, να είναι όλα καλά με την οικογένεια σου...ελπίζω να σε δω όταν επιστρέψω στην Αθήνα να δω τον Αντρέα (Παλομπαρίνι) ... ήσουν μεγάλος παίκτης και ήταν μεγάλη χαρά που έπαιξα μαζί σου και πάλι να σαι καλά Γεια σου...!".

Στη συνέντευξη του Γρηγόρη Γεωργάτου στο Match Center του Sport24 Radio 103,3 με τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Γιώργο Περπερίδη και Νίκο Συριώδη στις 6 Οκτωβρίου ο Λοράν Μπλαν παρενέβη και είχε κάνει έκπληξη στον Έλληνα πρώην μπακ. Θυμηθείτε το ηχητικό:

* Ευχαριστούμε τον Αντρέα Παλομπαρίνι για τη βοήθεια και το συντονισμό προκειμένου να πραγματοποιηθεί το αφιέρωμα στον Γρηγόρη Γεωργάτο και η επικοινωνία με τους πρώην συμπαίκτες του.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ