ΙΝΤΕΡ

Γουάντα Νάρα: "Ικάρντι και Ρονάλντο μπορούν να παίξουν μαζί"

Γουάντα Νάρα: "Ικάρντι και Ρονάλντο μπορούν να παίξουν μαζί"

Η Γουάντα Νάρα επανέλαβε πως ο Μάουρο Ικάρντι θα παραμείνει στην Ίντερ παρά το γεγονός ότι είναι περιζήτητος, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως μπορεί να συνυπάρξει με τον Ρονάλντο.

Ο Μάουρο Ικάρντι φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει την Ίντερ όμως την ίδια ώρα είναι άγνωστο αν έχει τις ίδιες προθέσεις και η ομάδα του Μιλάνου, με το τελευταίο σενάριο που κυκλοφόρησε να θέλει τους "νερατζούρι" να εντάσουν στο δυναμικό τους τον Ρομελού Λουκακού για την επίθεση σε περίπτωση που είναι ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο τους της νέα σεζόν.

Από την πλευρά της η Γουάντα Νάρα, η οποία φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό πλατό την Κυριακή, επανέλαβε πως ο σύντροφός της θα παίζει και τη νέα σεζόν στο "Μεάτσα", ταυτόχρονα όμως άφησε αιχμές για τη (μη ξεκάθαρη) στάση της Ίντερ απέναντι στην Αργεντινό στράικερ.

"Έχω κουραστεί να επαναλαμβάνω ότι θέλει να μείνει στην Ίντερ. Την πρώτη ημέρα των μεταγραφών θα κλείσω το τηλέφωνό μου. Υπάρχουν προτάσεις αλά ο Ικάρντι θα μείνει στην Ίντερ. Έτσι έχουν τα πράγματα.

Οι καλύτερες ομάδες έχουν επικοινωνήσει μαζί του, οι καλύτεροι προπονητές τον θέλουν, αλλά ο Μάουρο πιστεύει ότι θα μείνει στην Ίντερ, ανεξάρτητα από το ποιος προπονητής θα είναι στον πάγκο της. Όλοι τον θέλουν.

Σύμφωνα με τον Σπαλέτι πάντως, είναι η Ίντερ που δεν τον θέλει. Δεν τα λέω μόνη μου, οι εφημερίδες τα γράφουν", δήλωσε χαρακτηριστικά η Γουάντα Νάρα, η οποία σε ιντριγκαδόρικη ερώτηση που δέχτηκε για το αν μπορούν να είναι συμπαίκτες Ικάρντι-Ρονάλντο, είτε στην Ίντερ είτε στην Γιουβέντους, απάντησε: "Μπορούν να παίξουν μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ