ΙΝΤΕΡ

Γουάντα Νάρα: "Για άλλα 150 χρόνια στην Ίντερ ο Ικάρντι"

Inter Milan's Mauro Icardi and his wife Wanda Nara follow the Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi and his wife Wanda Nara follow the Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ομάδων της Ευρώπης όμως σύμφωνα με την Γουάντα Νάρα δεν πρόκειται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από την Ίντερ (δόθηκε από τη διοίκηση στον Χαντάνοβιτς), σήκωσε μπαϊράκι και για έξι εβδομάδες δεν συμμετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του ενώ τα τελευταία σενάρια θέλουν τους ανθρώπους των Μιλανέζων να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησής του το καλοκαίρι.

Όλα τα παραπάνω όμως δεν αγγίζουν την Γουάντα Νάρα, με τη σύζυγο και μάνατζερ του Αργεντινού διεθνούς στράικερ να υποστηρίζει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής πως ο Ικάρντι όχι απλά επιθυμεί να μην φύγει από το "Μεάτσα" αλλά να παραμείνει εκεί για άλλα 150 χρόνια!

"Ο Μάουρο θέλει να μείνει, αυτή είναι η επιλογή του. Εάν ο Σπαλέτι μείνει στην Ίντερ για τα επόμενα 100 χρόνια, ο Μάουρο θα μείνει για τα επόμενα 150.

Έτσι μου απάντησε όταν του έκανα τη σχετική ερώτηση, συν το γεγονός πως είναι νεότερος από τον Σπαλέτι", τόνισε η Αργεντίνα καλλονή, ενώ κληθείς να εκφράσει την άποψή για το πώς τα πήγε ο Ικάρντι στο "Derby d'Italia" κόντρα στην Γιουβέντους (πήρε φανέλα βασικού), είπε:

"Το κλίμα ήταν καλό, μου άρεσε. Το "Derby d'Italia" είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό. Δεν ήξερα πως ο Ικάρντι θα έπαιζε από το πρώτο λεπτό. Μου άρεσε όπως έπαιξε, έπαιξε για την ομάδα.

Για μένα έκανε καλό παιχνίδι. Ο Μάουρο είναι κάποιος που ακούει και κάνει αυτό που του λένε να κάνει. Κατά τη διάρκεια πλησίασε τον πάγκο για να μιλήσει με τον Σπαλέτι".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ