ΙΝΤΕΡ

Γουάντα Νάρα: "Δεν περιμένει την Γιουβέντους ο Ικάρντι, θέλει Ίντερ"

Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Γουάντα Νάρα ξεκαθάρισε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο Μάουρο Ικάρντι δεν περιμένει πρόταση από την Γιουβέντους ενώ εξέφρασε την άποψη πως ο Αργεντινός θα παραμείνει στην Ίντερ.

Οι περισσότεροι εκτιμούν πως ο Μάουρο Ικάρντι θα αποχωρήσει από την Ίντερ έστω και στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου (2/9), όμως αυτή την άποψη δεν την ασπάζεται η Γουάντα Νάρα.

Η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού στράικερ φιλοξενήθηκε σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Κυριακής και εκεί υποστήριξε πως επιθυμία του Ικάρντι είναι να παραμείνει στην Ίντερ και τη νέα σεζόν.

"Αν περιμένουμε την Γιουβέντους; Όχι, δεν είναι αλήθεια. Για μένα στο τέλος θα παραμείνει στην Ίντερ. Εκείνος αποφασίζει, εγώ μπορώ να του φέρω χίλιες προσφορές. Εκείνος πιστεύει ακόμα ότι δεν έχει τελειώσει από την Ίντερ.

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί αλλά ξέρω ποια ήταν τα λόγια τους στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και ότι ήταν λογικός και συνεπής σε σχέση με αυτά που έλεγε. Υπήρχαν προτάσεις που δεν θα μπορούσε να τις απορρίψει οποιοσδήποτε στον κόσμο, όμως εκείνος είπε όχι για την Ίντερ", τόνισε το πανέμορφο μοντέλο, για να συμπληρώσει:

"Ο Κόντε είναι ένας σπουδαίος προπονητής, ένας από τους καλύτερους, αλλά κάνει αυτό που του λέει η διοίκηση που πληρώνει τα συμβόλαια των παικτών".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κόντε: "Πρέπει να μειώσουμε την απόσταση από Γιουβέντους-Νάπολι
Ίντερ: Πήρε το "9" από το Ικάρντι για να το δώσει στον Λουκάκου
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ