ΙΝΤΕΡ

Εξετάζει την περίπτωση του Στάριτζ η Ίντερ

Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Την περίπτωση του Ντάνιελ Στάριτζ της Λίβερπουλ εξετάζει η Ίντερ για την μεταγραφική της ενίσχυση, σύμφωνα με την ''Tuttosport''. Υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να ολοκληρωθεί το deal.

Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό πως η Ίντερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη μεσοεπιθετική της γραμμή, με το όνομα του Ζεράρ Ντεουλοφέου της Μπαρτσελόνα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Εναλλακτική επιλογή των ''νερατζούρι'', όπως αποκαλύπτει η ''Tuttosport'', είναι ο Ντάνιελ Στάριτζ της Λίβερπουλ. Ο 28χρονος δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ, κάτι που τον κάνει να ανησυχεί για τη θέση του στην εθνική Αγγλίας εν όψει και του Μουντιάλ.

Κάπου εκεί έρχεται η Ίντερ, η οποία δεν θα έλεγε ''όχι'' στην απόκτηση του Στάριτζ με τη μορφή δανεισμού, με την προϋπόθεση, όμως, πως η περίπτωση του Ντεουλοφέου θα ''στραβώσει''.

Ο επιθετικός των ''κόκκινων'' φέτος έχει αγωνιστεί σε 14 αναμετρήσεις σε Premier League και Champions League, έχοντας πετύχει τρία τέρματα. Με τα χρώματα της Λίβερπουλ αγωνίζεται από το 2013, όταν και αποκτήθηκε από την Τσέλσι.

Τα συχνά προβλήματα τραυματισμών, πάντως, δεν επέτρεψαν στον Στάριτζ να κάνει στην Αγγλία όσα θα μπορούσε. Μένει να φανεί αν μια ενδεχόμενη μεταγραφή στην Ίντερ και τη Serie A θα του δώσει την απαραίτητη ώθηση, ώστε να ανεβάσει ξανά τις ποδοσφαιρικές του ''μετοχές''.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ