ΙΝΤΕΡ

Διπλό "μπαμ" για το καλοκαίρι ετοιμάζει η Ίντερ

Διπλό "μπαμ" για το καλοκαίρι ετοιμάζει η Ίντερ
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Σε συμφωνία από τώρα για το καλοκαίρι με τους Στέφαν ντε Φράι της Λάτσιο και Κουάντουο Ασαμόα της Γιουβέντους έχει έρθει η Ίντερ. Ποιος μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις δύο μεταγραφές.

Μπορεί η Γιουβέντους μέχρι πριν από λίγο καιρό να διεκδικούσε με αξιώσεις τη Serie A, όμως τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου διμήνου την έχουν φέρει στην 4η θέση, 18 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Γι' αυτόν τον λόγο, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, εκτός από την προσπάθεια για έξοδο στο Champions League, προετοιμάζει και την ομάδα της σεζόν 2018-19.

Μάλιστα, φέρεται να έχει κλείσει ήδη δύο ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο, όπως αναφέρει η "Corriere dello Sport". Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό της Λάτσιο Στέφαν Ντε Φράι, αλλά και τον μέσο της Γιουβέντους Κουάντουο Ασαμόα.

Ο πρώτος αγωνίζεται από το 2014 στη Λάτσιο, έχει γεμάτες σεζόν και αρκετές ομάδες τον έχουν στη μεταγραφική λίστα τους. Άρχισε την καριέρα του στη Φέγενοορντ, απ' όπου και πωλήθηκε στους Ρωμαίους για 7.000.000 ευρώ.

Από την άλλη, ο 30χρονος Γκανέζος βρίσκεται στο Τορίνο από το 2012. Η Γιουβέντους τον αγόρασε από την Ουντινέζε για 18.000.000 ευρώ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της συμπολίτισσας Τορίνο, αλλά και της ελβετικής Μπελιντσόνα.

Μοναδικό "εμπόδιο" στις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, ίσως σταθούν οι Κινέζοι ιδιοκτήτες των "νερατζούρι", καθώς πρέπει να δώσουν πρώτα οι ίδιοι το "ok". Οι πιθανότητες, πάντως, να χαλάσει το διπλό deal μοιάζουν μικρές.

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ