ΙΝΤΕΡ

"Δεν κλείνει την πόρτα στην Ίντερ ο Μόντριτς"

Croatia's Luka Modric runs with the ball during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Croatia's Luka Modric runs with the ball during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Το όνειρο της απόκτησης του Λούκα Μόντριτς παραμένει ζωντανό για την Ίντερ, καθώς ο Κροάτης "μαέστρος" φέρεται να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στο "Τζουζέπε Μεάτσα".

Τζογάρει στο όνειρο κι είναι έτοιμη για όλα! Να πυροδοτήσει εκκωφαντικό "μπαμ" με την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς επιχειρεί η Ίντερ, με τον ποδοσφαιρικό "εγκέφαλο" της Ρεάλ να αφήνει ανοιχτό παράθυρο συνεργασίας με τους Μιλανέζους.

Τη δική της (ηχηρή) απάντηση θέλει να δώσει η ομάδα του Μιλάνου στην Γιουβέντους -που απασφάλισε τη "βόμβα" με την κωδική ονομασία: "CR7"- καθώς επιδιώκει τον ερχομό του σούπερ σταρ της εθνικής Κροατίας, ο οποίος πήρε από το... χεράκι την "Χρβάτσκα" και την οδήγησε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", το ιταλικό κλαμπ θέλει να κάνει το "colpo grosso" με το 10άρι των Μαδριλένων, που φέρεται να βλέπει με... θετικό μάτι την αλλαγή ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος για χάρη των "νερατζούρι".

Πάντως, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι καλείται να ξεπεράσει αρκετούς σκόπελους, ώστε να προσγειώσει στο "Τζουζέπε Μεάτσα" τον 32χρονο αρτίστα της μπάλας , ο οποίος απολαμβάνει ηγεμονικό συμβόλαιο στους "μερένχες", με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 10 εκατ. ευρώ.

Ανασταλτικός παράγοντας στην υπόθεση λογίζεται και το προχωρημένο της ηλικίας του ιθύνοντα νου της εθνικής Κροατίας, αφού σε περίπου έναν μήνα θα "πατήσει" τα 33 του χρόνια.

Ταυτόχρονα, στα πλην συγκαταλέγεται και η στάση της "βασίλισσας", η οποία αποτελεί παραδοσιακά σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις, ενώ δεσμεύει με συμβόλαιο δύο ακόμη χρόνων τον Κροάτη μπαλαδόρο.

Πάντως, οι "νερατζούρι" ποντάρουν τις ελπίδες τους (και) στην καλλονή σύζυγο του Κροάτη, την Vanja Bosnic, η οποία λειτουργεί ως μάνατζερ του παίκτη και έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με την ιταλική πλευρά.

Το μέλλον ανήκει σ' αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους, λένε, με την Ίντερ να κάνει τα πάντα, ώστε ο Λούκα Μόντριτς να μην αποδειχθεί όνειρο... θερινής νυκτός.

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ