ΙΝΤΕΡ

Αποχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ

Roma's coach Rudi Garcia, right, and manager Walter Sabatini smile prior to a Serie A soccer match against Hellas Verona at the Bentegodi stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 22, 2015. (AP Photo/Felice Calabro')
Roma's coach Rudi Garcia, right, and manager Walter Sabatini smile prior to a Serie A soccer match against Hellas Verona at the Bentegodi stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 22, 2015. (AP Photo/Felice Calabro') AP PHOTO/FELICE CALABRO

Ο Βάλτερ Σαμπατίνι ακολούθησε τον Φάμπιο Καπέλο και παραιτήθηκε από τον ρόλο που του είχε αναθέσει η "Suning Group", του τεχνικού διευθυντή σε Ίντερ και Τζιάνγκσου Σούνινγκ.

Ούτε μία σεζόν δεν έβγαλε ο Βάλτερ Σαμπατίνι στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή των αθλητικών δραστηριοτήτων της "Suning Group", όπερ μεθερμηνευόμενον της Ίντερ και της Τζιάνγκσου Σούνινγκ.

Ο Ιταλός αποχώρησε από τη Ρόμα για να αναλάβει αυτόν τον ρόλο για τον κινεζικό "κολοσσό", ωστόσο την Τρίτη έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση των ανωτέρων του.

Αν και καμία από τις δύο ομάδες τις οποίες ουσιαστικά διηύθυνε σε αθλητικό επίπεδο έχουν αποδώσει στο απαιτούμενο επίπεδο, η απόφαση δείχνει να συνδέεται περισσότερο με την αποτυχία του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο του κινεζικού συλλόγου, από τον οποίο παραιτήθηκε κι αυτός.

Ο πολύπειρος Ιταλός προπονητής προσελήφθη το καλοκαίρι του 2017 με ετήσιες απολαβές 10.000.000 ευρώ, ωστόσο η ομάδα του τερμάτισε στη 12η θέση (σε πρωτάθλημα 16 ομάδων) το 2017 και φέτος άρχισε με δύο ήττες σε τρεις αγώνες.

"Η αποχώρηση του Βάλτερ Σαμπατίνι αποτελεί προσωπική επιλογή του και δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω. Πρέπει να μην χάσουμε τους στόχους μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Αλεσάντρο Αντονέλο.

Photo credits: AP Photo/Felice Calabro

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ