ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη γκάφα: Μπέρδεψαν τα e-mail και ο παίκτης δεν πήρε ποτέ κλήση για την εθνική ομάδα!

Inter Milan's Keita Balde, right, is challenged by Fiorentina's Jordan Veretout during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Keita Balde, right, is challenged by Fiorentina's Jordan Veretout during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κεϊτά Μπαλντέ είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια της Σενεγάλης αλλά παραδόξως έμεινε εκτός κλήσεων από το προσεχές ματς της χώρας του για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Η αιτία ΔΕΝ υπάρχει!

Η εθνική Σενεγάλης δεν συγκαταλέγεται στην κατηγορία των μεγαθηρίων της "μαύρης ηπείρου", παρόλα αυτά μπορεί να καμαρώνει πως έχει στις τάξεις της δύο παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου όπως είναι οι Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ και Κεϊτά Μπαλντέ της Ίντερ.

Παρά το γεγονός όμως πως οι δύο παραπάνω παίκτες είναι σημεία αναφοράς για την Σενεγάλη, στο ματς κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα που είναι προγραμματισμένο για τις 17 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Κόπα Άφρικα 2019, ο Μπαλντέ δεν θα πάρει μέρος καθώς έμεινε εκτός των κλήσεων!

Το παράδοξο μάλιστα είναι πως ούτε ο παίκτης ζήτησε να μείνει εκτός, ούτε η Ίντερ έθεσε κάποιο βέτο, απλά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν πήρε ποτέ κλήση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του για το συγκεκριμένο ματς.

Luxembourg's Leandro Barreiro, left, tackles Senegal's Keita Balde during a friendly soccer match between Luxembourg and Senegal at the Josy Barthel stadium in Luxembourg, Thursday, May 31, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Luxembourg's Leandro Barreiro, left, tackles Senegal's Keita Balde during a friendly soccer match between Luxembourg and Senegal at the Josy Barthel stadium in Luxembourg, Thursday, May 31, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Η αιτία μπορεί να φαντάζει απίστευτη και σουρεάλ είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή: η ομοσπονδία της Σενεγάλης μπέρδεψε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις και έστειλε το fax με την κλήση προς τον Κεϊτά στην παλιά ηλεκτρονική διεύθυνση που χρησιμοποιούσε η Ίντερ.

Την παραδοχή την έκανε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας της Σενεγάλης, Αντουλαγέ Σο: "Στείλαμε την κλήση στο παλιό e-mail που η Ίντερ δεν χρησιμοποιεί πλέον. Άλλαξαν την ηλεκτρονική τους διευθύνση και μας έστειλαν σχετική ενημερωτική επιστολή.

Αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν μπορεί να μετακινηθεί επειδή ο σύλλογός του είναι ανένδοτος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ