ΙΝΤΕΡ

Αουζίλιο: "Η Ίντερ δεν έκανε κίνηση για Μέσι, ούτε δέχτηκε πρόταση για Λαουτάρο"

Piero Ausilio poses for photographer as he arrives for the Gran Gala' soccer awards ceremony, in Milan, Italy, Monday, Dec. 2, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Piero Ausilio poses for photographer as he arrives for the Gran Gala' soccer awards ceremony, in Milan, Italy, Monday, Dec. 2, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο, διέψευσε τα σενάρια που συνέδεαν την ομάδα του με τον Λιονέλ Μεσι, ενώ ξεκαθάρισε πως ουδέποτε οι νερατζούρι μπήκαν σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για την πώληση του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία υποστήριζαν εδώ και καιρό πως οι άνθρωποι της Ίντερ είχαν βάλει στόχο να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα για να αποκτήσουν τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, ακόμα και τώρα που ο Pulga θέλει να ανοίξει την πόρτα της εξόδου και να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Αυτό τουλάχιστον διαμήνυσε με δηλώσεις του στο "Sky Sport Italia" o Πιέρο Αουζίλιο, με τον τεχνικό διευθυντή των νερατζούρι να δέχεται ερώτηση για τον κάπτεν των μπλαουγκράνα και της εθνικής Αργεντινής και να απαντάει:

"Δεν υπάρχει τίποτα για τον Μέσι. Δεν ξέρω καν από που προκύπτουν αυτά τα θέματα. Δεν υπάρχει κάποιος στο ποδόσφαιρο που να μην θέλει τον Μέσι.

Υπάρχει όμως και η πραγματικότητα που έχει να κάνει με τα γεγονότα". Ταυτόχρονα, ο παράγοβαρψτας της Ίντερ διευκρίνισε πως ουδέποτε μπήκε σε συζητήσεις η Ίντερ με την Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, παρότι φημολογείτο πως ήταν στο στόχαστρο των μπλαουγκράνα.

"Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις που να άρχισαν για τον Λαουτάρο Μαρτίνες επειδή απλούστατα δεν υπήρχαν ποτέ. Υπήρχε μία ρήτρα στο συμβόλαιό του που δεν καλύφθηκε και τελείωσε το θέμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ