ΙΝΤΕΡ

Αντριάνο: "Η Ίντερ είναι από την στρατόσφαιρα"

Inter Milan Brazilian forward Adriano, left, celebrates after scoring against Sampdoria during their Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan.25, 2009. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan Brazilian forward Adriano, left, celebrates after scoring against Sampdoria during their Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan.25, 2009. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τις ποδοσφαιρικές δυνατότητες της Ίντερ ο άλλοτε φορ της, Αντριάνο, ο οποίος χαρακτήρισε ιδανική λύση για την άκρη του ιταλικού πάγκου τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Το άλλοτε "κανόνι" της Ίντερ, ο Αντριάνο, αποθέωσε την Ίντερ με δηλώσεις του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τεχνικό των Μιλανέζων, Λουτσιάνο Σπαλέτι, τον οποίο χαρακτήρισε ως ιδανικό για την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας.

"Η σχέση που είχα με τους Σάκι και Πραντέλι με βοήθησε πραγματικά να ωριμάσω και με έκανε άξιο παίκτη για την Ίντερ", δήλωσε, αρχικά, στην ιστοσελίδα "FCInterNews" ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος επιθετικός, για να προσθέσει: "Από την πόλη της Πάρμα νοσταλγώ το φαγητό, τους ανθρώπους και την απλότητα. Θα γυρίσω σύντομα, τώρα που είμαι στην Serie A ξανά".

Parma's Adriano of Brazil celebrates after scoring, during the Italian first division soccer game between Parma and Perugia, at the Parma stadium Sunday, Sept. 14, 2003.  Parma won 3-0. (AP Photo/Marco Vasini)
Parma's Adriano of Brazil celebrates after scoring, during the Italian first division soccer game between Parma and Perugia, at the Parma stadium Sunday, Sept. 14, 2003. Parma won 3-0. (AP Photo/Marco Vasini) AP PHOTO/MARCO VASINI

Να σημειωθεί ότι ο 36χρονος παρελθοντικός σταρ του Κάλτσιο βρίσκεται επί ιταλικού εδάφους, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση δύο πρώην ομάδων του, της Ίντερ εναντίον της Πάρμα (15/9) στο "Τζουζέπε Μεάτσα", για την 4η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

"Δυστυχώς, δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω την Ίντερ από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά θεωρώ ότι έχει ομάδα από την στρατόσφαιρα. Είδα την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει, τα πάντα είναι διαφορετικά. Τώρα η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη, δεν μπορούμε να ασκήσουμε κριτική σε αυτό το χρονικό σημείο, θα χρειαστεί χρόνος", σχολίασε για τους "νερατζούρι" ο λάτιν άσος, ο οποίος συμπλήρωσε, αναφορικά με τον τεχνικό καθοδηγητή της ομάδας του ιταλικού Βορρά: "Είδα τον Σπαλέτι να δουλεύει και θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος γι' αυτό το περιβάλλον τη δεδομένη στιγμή".

Το "θηρίο" άφησε την σφραγίδα του ανεξίτηλη στο κλαμπ στον σύλλογο του Μιλάνου (2001-2002, 2004-2009), καθώς σε σύνολο 177 αγώνων, σημείωσε 74 τέρματα και μοίρασε 19 τελικές πάσες.

Αν και το "Ένιο Ταρντίνι" στέγασε τα ποδοσφαιρικά όνειρα του Αντριάνο για δύο μόλις σεζόν (2002-2004), ο απολογισμός του Βραζιλιάνου στράικερ με την "τζιαλομπλού" φανέλα ήταν 45 ματς και 26 τέρματα.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, AP Photo/Marco Vasini

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ