ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλοι έχουν Μέντες και Ραϊόλα, ο Ικάρντι έχει Γουάντα Νάρα

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Άλλοι έχουν Ραϊόλα, άλλοι Ζόρζε Μέντες, ο Μάουρο Ικάρντι έχει Γουάντα Νάρα να τον εκπροσωπεί και δεν φοβάται τίποτα. Η Αργεντίνα μιλάει με την Ίντερ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις για το συμβόλαιο του στράικερ.

Ο σταρ της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται σε φάση διαπραγμάτευσης με την ομάδα του για να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Οι φίλαθλοι των "νερατζούρι" αγωνιούν για την έκβαση των συζητήσεων, ωστόσο ο Αργεντινός επιθετικός δηλώνει ήρεμος, παρά την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει ότι ενδιαφέρονται για εκείνον Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι.

Μάλιστα, ο Ικάρντι μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Φιορεντίνα καθησύχασε τον κόσμο, αναφέροντας ότι η σύζυγός του Γουάντα Νάρα διαπραγματεύεται με το κλαμπ για την ανανέωση.

Η 31χρονη φέρεται να αξιώνει για το νέο συμβόλαιο του στράικερ περίπου 8.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας! Αυτή τη στιγμή ο Ικάρντι λαμβάνει 4,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (το υψηλότερο συμβόλαιο της Ίντερ όπως και αυτό του Πέρισιτς που παίρνει τα ίδια χρήματα), οπότε αν πέσουν στο τραπέζι τα διπλά, παρέα θα έρθουν και οι υπογραφές!

Όσον αφορά τα λεγόμενα του Ικάρντι, ο 25χρονος δήλωσε: " Είμαι ήρεμος. Είναι θέμα συζήτησης ανάμεσα στη σύζυγό μου και τη διοίκηση. Εγώ θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Αν το συμβόλαιο πρέπει να βελτιωθεί, τότε θα γίνει..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ