ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε στον Ηλυσιακό ο Κάμπας

Επέστρεψε στον Ηλυσιακό ο Κάμπας
INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Κάμπας μετά από τέσσερα χρόνια επέστρεψε στον Ηλυσιακό.

Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Ηλία Κάμπα στους "κιτρινόμαυρους. Ο Κάμπας ανακοινώθηκε επίσημα από την διοίκηση της ομάδας που αποθέωσε το νέο της απόκτημα!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτη καριέρα, ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές του σύγχρονου Ηλυσιακού (ήταν παρών και στον ματς με τον Αστέρα Ζωγράφου, ως αντίπαλος... όταν ξανανεβήκαμε στη Δ’ Εθνική), μόνιμα πρώτος σκόρερ, συνεχώς στο επίκεντρο, το αστέρι της ομάδας μας.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την επιστροφή του "δικού" μας Ηλία στον Ηλυσιακό.Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας μας, ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και της κρίσιμης περιόδου, ταυτίζεται με τον Ηλυσιακό και θα ανεβαίνει στα κάγκελα. Ο ποδοσφαιριστής με την πολυτιμότερη προσφορά από οποιονδήποτε άλλο, τα τελευταία χρόνια, θα είναι μαζί μας στην προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το μπαράζ στη Λειβαδιά που ανεβήκαμε στη Γ’ Εθνική; Δύο γκολ (από τα 5) και ο Ηλίας στα κάγκελα!

Το μπαράζ στον Πύργο που ανεβήκαμε στη Β’ εθνική;ο Ηλίας ανεμίζει την τιμημένη φανέλλα του Ηλυσιακού κι εμείς μετά από 23 χρόνια ανεβαίνουμε στους επτά ουρανούς.

Επιστροφή στη Β’ Εθνική στη σεζόν 2004 - 05, και στην προσπάθεια για την παραμονή μας στην κατηγορία, ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΣ είναι σημαιοφόρος. Χρειάστηκε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας για να τα καταφέρουμε…
Σεζόν 2005 – 06. Όλοι μας έχουν χαμένους… ΟΛΟΙ!!! "ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ", δηλώνει δημόσια ο μέγιστος Κάμπας, το παίρνει προσωπικά στα και στα τελευταία ματς" βαφτίζει" κάθε αντίπαλο. Πάρε… Αρη, πάρε… Παναχαϊκή, πάρε… Βόλε, πάρε Καλαμάτα, πάρε Πανσερραϊκέ, πάρε Βέροια, πάρε… Αστέρα, πάρτε όλοι μπας και ξεχάσαμε κάποιον… Δέυτερος σκόρερ της κατηγορίας αναδείχθηκε ο Κάμπας και όλα τα τέρματά του ήταν "χρυσάφι".

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έτρεξαν να πάρουν τον Κάμπα. Μέχρι κι ο Παναιτωλικός, η Πάφος κι ο Θρασύβουλος ήθελαν τον Κάμπα! Αυτός όμως ήθελε να μείνει στην "τρέλα" του, στη μεγάλη του αγάπη… Θέλει να ανεβαίνει στα κάγκελα, να μοιράζεται μαζίχαρές,λύπες,άγχος,πίεσηκαιτρέλα...".

" Πρωταρχική μου επιδίωξη ήταν να επιστρέψω στον Hλυσιακό, αφού είναι η ομάδα με την οποία έχω συνδεθεί συναισθηματικά. Eυχαριστώ τη διοίκηση και τους οπαδούς της ομάδας και υπόσχομαι πως για όσο θα φορώ τη φανέλα της θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για πολλές επιτυχίες. Τέλος, καλώ προσωπικά τον κόσμο του Ηλυσιακού να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια που κάνει ο κ. Διονύσης Λιονάκης και οι συνεργάτες του", δήλωσε ο Ηλίας Κάμπας για την επιστροφή του.

TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ