ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ζήλεψε και ο Κριστιάνο το τρελό τακουνάκι του Αλέγκρι!

Ζήλεψε και ο Κριστιάνο το τρελό τακουνάκι του Αλέγκρι!

Ο Μάσιμο Αλέγκρι έζησε με ένταση κάθε λεπτό του αγώνα με την Ατλέτικο, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει επίδειξη υψηλής τεχνικής όταν κάποια στιγμή είδε τη μπάλα να έρχεται προς το μέρος του (VIDEO).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αναμφισβήτητα το πρόσωπο της βραδιάς στο Τορίνο με τα τρία γκολ που σημείωσε στο Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ήταν αρκετά για να ανατρέψει η "βέκια σινιόρα" το 2-0 με το οποίο είχε χάσει στην ισπανική πρωτεύουσα και να πάρει την πρόκριση.

Αν ψάξουμε πάντως το δεύτερο κατά σειρά πρόσωπο που πιστώθηκε μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας, αυτό δεν είναι άλλο από τον Μάσιμο Αλέγκρι που "άκουσε πολλά" μετά την ήττα στην Μαδρίτη και έδωσε απαντήσεις, διώχνοντας την εσωστρέφεια που απειλούσε να φωλιάσει στο σπίτι των πρωταθλητών Ιταλίας.

Πέρα μάλιστα από το πολύ δυνατό κοουτσάρισμα που έκανε ο Ιταλός τεχνικός, είχε και μία στιγμή που γνώρισε την αποθέωση από την εξέδρα καθώς θυμήθηκε τα ποδοσφαιρικά του νιάτα.

Juventus coach Massimiliano Allegri gestures during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus coach Massimiliano Allegri gestures during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Στο 54ο λεπτό, με την ομάδα του να ψάχνει το τρίτο γκολ της πρόκρισης, είδε τη μπάλα να φτάνει προς το μέρος του στη γραμμή του πλαγίου άουτ και με υπέροχο τακουνάκι έδωσε φοβερή πάσα στον Κιελίνι για να κάνει γρηγορα την επαναφορά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, γνώρισε την αποθέωση τόσο στο γήπεδο όσο και στα social media

Απολαύστε ξανά και ξανά το τακουνάκι του Αλέγκρι:



Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ