ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Χωρίς Χέβεντες η Γιουβέντους κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς Χέβεντες η Γιουβέντους κόντρα στον Ολυμπιακό
JUVENTUS FC TWITTER

O Μπένεντικτ Χέβεντες υπέστη υποτροπή σε έναν παλαιότερο τραυματισμό του και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες, το οποίο σημαίνει πως θα χάσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27/09, 21:45).

Χωρίς τον Μπένεντικτ Χέβεντες θα παραταχθεί η Γιουβέντους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League (27/09, 21:45). Ο Γερμανός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό στην προπόνηση της Πέμπτης και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως υπέστη υποτροπή σε έναν παλαιότερο τραυματισμό.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου της "Γιούβε", ο Χέβεντες θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, το οποίο σημαίνει πως, πέρα απ' το παιχνίδι με τους "ερυθρολεύκους", θα απουσιάσει απ' τις αναμετρήσεις με Αταλάντα (01/10), Λάτσιο (14/10) για το πρωτάθλημα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (18/10) για το Champions League, ενώ θα δώσει μάχη προκειμένου να είναι έτοιμος στον αγώνα του πρωταθλήματος με την Ουντινέζε (22/10).

Θυμίζουμε πως ο Χέβεντες αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού απ' τη Σάλκε για ένα χρόνο, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει ντεμπούτο με την "μπιανκονέρο" φανέλα, αφού ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών.

Η ενημέρωση της Γιουβέντους:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ