ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Χωρίς Μάντζουκιτς, Χέβεντες, αμφίβολος ο Ιγκουαΐν στο ντέρμπι τίτλου

Juventus' Mario Mandzukic, left, celebrates with Juventus' Gonzalo Higuain after scoring during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Juventus' Mario Mandzukic, left, celebrates with Juventus' Gonzalo Higuain after scoring during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι αμφίβολος για το ντέρμπι τίτλου της Γιουβέντους με τη Νάπολι, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Η Γιουβέντους δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο" για τη 15η αγωνιστική της Serie A, ένας αγώνα που ενδέχεται ακόμα και να κρίνει το σκουντέτο μακροπρόθεσμα.

Παρ' όλα αυτά, οι "μπιανκονέρι" δεν ταξιδεύουν χωρίς προβλήματα στον ιταλικό νότο, όπως προκύπτει και από την ανακοίνωση της αποστολής του Ιταλού τεχνικού.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν υποβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα σε μικροεπέμβαση σε δάχτυλο του χεριού και είναι αμφίβολος για τον αγώνα απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ο αντικαταστάτης του σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί δεν θα είναι η πρώτη επιλογή του Αλέγκρι, ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω προβλήματος που αντιμετώπισε στην αριστερή κνήμη κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης έθεσε νοκ άουτ και τον Μπένεντικτ Χέβεντες με πρόβλημα στον δεξιό μηρό.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αναμένεται να πάρει ρόλο "ψευδοεννιαριού" στην αναμέτρηση, από τη στιγμή που οι Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Χουάν Κουαδράδο και Τζιόρτζιο Κιελίνι επιστρέφουν μετά από τραυματισμούς και θα γεμίσουν την ενδεκάδα.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ