ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Χιμένεθ: "Αν χαλαρώσει μπορεί να χάσει η Γιουβέντους στο Φάληρο"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Σε δηλώσεις του στην Ιταλία, ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να παίξει με ένταση στο "Γ. Καραϊσκάκης" αν θέλει να κερδίσει, χαρακτηρίζοντας παίκτες - κλειδιά του Ολυμπιακού τους Οτζίτζα Οφόε και Φορτούνη.

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στην Tuttosport, όπου ρωτήθηκε για τον βαθμό δυσκολίας που μπορεί να αντιμετωπίσει η Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Χιμένεθ τόνισε ότι οι "μπιανκονέρι" οφείλουν να προσέξουν τα πρώτα λεπτά και να παίξουν με ένταση, διαφορετικά κινδυνεύουν να ηττηθούν, όπως άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στο παρελθόν στο Φάληρο.

Επίσης ξεχώρισε τους Οτζίτζα Οφόε και Φορτούνη (ο πρώτος έχεις πιθανότητες για το βασικό σχήμα, ο δεύτερος μάλλον θα είναι στον πάγκο) ως τους παίκτες - κλειδιά των "ερυθρολεύκων".

"Ο Αλέγκρι δεν χρειάζεται συμβουλές, είναι κορυφαίος τεχνικός. Σίγουρα η Γιουβέντους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στα πρώτα λεπτά: ο Ολυμπιακός πάντα ξεκινά δυνατά για να ξεσηκώσει το "Γ. Καραϊσκάκης". Ακόμη κι αν έχει αποκλειστεί, θα παίξει στο μάξιμουμ για τους οπαδούς του.

Όμως σίγουρα η Γιουβέντους έχει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά θα πρέπει απαραίτητα να παίξει σε υψηλή ένταση. Αν χαλαρώσει μπορεί να ηττηθεί.

Στο παρελθόν το έχουν πάθει άλλες μεγάλες ομάδες στο Φάληρο. Και φέτος στην έδρα του Ολυμπιακού έχουν νικήσει μόνο δύο ομάδες (σ.σ. Σπόρτινγκ και Ατρόμητος)...

Όσον αφορά τον Οτζίτζα και τον Φορτούνη; Είναι οι παίκτες - κλειδιά για το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έχει πάντως γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να απειλήσουν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ