ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Χαστούκι του Μπονούτσι στον Ντιμπάλα στο ημίχρονο με Ρεάλ"

Juventuss Paulo Dybala, left, celebrates with Juventuss Leonardo Bonucci after scoring during the Serie A soccer match between Udinese and Juventus at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Jan. 17, 2016. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Juventuss Paulo Dybala, left, celebrates with Juventuss Leonardo Bonucci after scoring during the Serie A soccer match between Udinese and Juventus at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Jan. 17, 2016. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Δημοσιεύματα στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο Λεονάρντο Μπονούτσι χαστούκισε τον Πάουλο Ντιμπάλα και ζήτησε από τον Αντρέα Μπαρτζάλι να γίνει αλλαγή, στο ημίχρονο του τελικού Champions League με τη Ρεάλ.

Δημοσίευμα της " La Stampa" υποστηρίζει ότι στα αποδυτήρια της Γιουβέντους επικράτησε μεγάλη ένταση, στο ημίχρονο του τελικού Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1.

Η ιταλική εφημερίδα ήταν η πρώτη που αναφέρθηκε με ονόματα σε δημοσίευμά της, για μία ένταση που φημολογείται εδώ και μέρες.

Περίπου δύο εβδομάδες μετά από τον αγώνα του Κάρντιφ, η "La Stampa" υποστηρίζει ότι ο Λεονάρντο Μπονούτσι τσακώθηκε τόσο με τον Πάουλο Ντιμπάλα όσο και με τον Αντρέα Μπαρτζάλι και μάλιστα, σύμφωνα με μερικές μαρτυρίες, χαστούκισε τον Αργεντινό επιθετικό.

ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΝΤΙΜΠΑΛΑ ΚΙ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΜΕ ΜΠΑΡΤΖΑΛΙ

Όλα άρχισαν στο 12ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ντιμπάλα αντίκρισε κίτρινη κάρτα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αργεντινός δεν ήταν ποτέ ξανά ο εαυτός του, χαμήλωσε ταχύτητα, κάτι που εκνεύρισε τον Μπονούτσι.

Στην ανάπαυλα, ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός επιχείρησε να αφυπνίσει τον συμπαίκτη, λέγοντάς του ότι από εκείνη τη στιγμή έχει βγάλει το πόδι από το γκάζι και έχει σταματήσει να παίζει. "Ξύπνα", φέρεται να του είπε μεταξύ άλλων και κατά μερικές μαρτυρίες προς την εφημερίδα, του έριξε και ένα χαστούκι. Φιλικό κατά τη μία φήμη, δυνατό κατά την άλλη.

Ο Μπονούτσι συνέχισε σε υψηλούς τόνους στα αποδυτήρια, ζητώντας από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αντικαταστήσει τον Μπαρτζάλι με τον Χουάν Κουαδράδο, ώστε οι "μπιανκονέρι" να γίνουν ακόμα πιο επιθετικοί και για να σταματήσει να κάνει ζημιά στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μαρσέλο με τις επελάσεις του.

Σε αυτό το σημείο επενέβη ο Μπαρτζάλι, ο οποίος με πολύ ήρεμο τρόπο υπενθύμισε στον Μπονούτσι ότι ήταν εκείνου το πόδι κόντραρε στο σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, στη φάση που κατέληξε στο πρώτο τέρμα της Ρεάλ στον αγώνα.

Μετά και από αυτόν τον τσακωμό, οι παίκτες της Γιουβέντους επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο του "Μιλένιουμ" και δέχθηκαν τρία τέρματα, χάνοντας για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια στην ευκαιρία να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης.

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους βρισκόταν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και έχει διαψεύσει ήδη τις φήμες περί τσακωμών. "Ήμουν στα αποδυτήρια και τίποτα από αυτά που δημοσιεύτηκαν συνέβη", τόνισε.

Μάλιστα, έγινε και πιο συγκεκριμένος, αφού μία από τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ήθελαν τον Μάριο Μάντζουκιτς να χωρίζει τους Μπονούτσι και Ντιμπάλα. "Ο Μάντζουκιτς ήταν ξαπλωμένος, με τους γιατρούς να ψάχνουν τι τον ενοχλούσε στο γόνατο. Οι υπόλοιποι άκουγαν τον Αλέγκρι, ο οποίος προσπαθούσε να τους μεταδώσει ηρεμία".

Ούτε το δημοσίευμα της "La Stampa" ούτε κανένα άλλο αποκαλύπτει τη στάση του τεχνικού της "γηραιάς κυρίας" σε αυτά τα δύο επεισόδια, με συνέπεια να προκαλούνται ερωτήματα σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη στα αποδυτήρια.

Εξάλλου, ο Μπονούτσι είναι φίλος με τον Ντιμπάλα και τον έχει πάρει υπό τη σκέπη του τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο Τορίνο, ενώ με τον Μπαρτζάλι είναι "κολλητοί" τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, σχηματίζοντας το περίφημο "BBC" μαζί με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι, όσο και εκτός, με αρκετές κοινές εξόδους.

Ο Μαρότα, πάντως, κάνει λόγο για "λευκά ψέμματα" και το δημοσίευμα καταλήγει ότι μετά από δύο εβδομάδες, κανείς δεν σκέφτεται ό,τι έγινε στα αποδυτήρια.

Photo credits: AP Photo/Paolo Giovannini

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ