ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Βέρνερ... καλοκαιριού στη Γιουβέντους

Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring a goal during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and VfL Wolfsburg in Leipzig, Germany, Saturday, May 5, 2018. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring a goal during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and VfL Wolfsburg in Leipzig, Germany, Saturday, May 5, 2018. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Σε ρυθμούς Τίμο Βέρνερ κινείται η Γιουβέντους, που φροντίζει για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής από τώρα, για επόμενο καλοκαίρι.

Βέρνερ; Next year! Να "καπαρώσει" τον επιθετικό που βγάζει μάτια στη Λειψία θέλει η Γιουβέντους, όμως για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, "ματώνοντας" οικονομικά.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η "βέκια σινιόρα" προσανατολίζεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, ο οποίος βρίσκεται στη ζώνη του... λυκόφωτος την τελευταία διετία, καθώς έχει σημειώσει 41 τέρματα σε 82 αγώνες με τη φανέλα της Λειψίας.

Ο διεθνής με τα "πάντσερ" κυνηγός αφίχθηκε στη "Red Bull Arena" το 2016 από τη Στουτγάρδη στους "ταύρους" έναντι 14 εκατ. ευρώ και πλέον το γερμανικό κλαμπ ετοιμάζεται να τον (μοσχο)πουλήσει με πολλά περισσότερα.

Οι "μπιανκονέρι' εξετάζουν το ενδεχόμενο της μελλοντικής αντικατάστασης του Μάριο Μάντζουκιτς στη δύναμη πυρός, προκρίνοντας τη λύση του Γερμανού στράικερ, ο οποίος διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ και είναι ικανός να προκαλέσει πολλαπλά ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.

Πάντως, για να έχουν ελπίδες οι πρωταθλητές Ιταλίας να προσγειώσουν το αστέρι της Λειψίας στο Τορίνο, οφείλουν να πλησιάσουν το οικονομικό... ταβάνι του συλλόγου της Bundesliga, το οποίο έχει οριστεί σε 60 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τους "ασπρόμαυρους" του ιταλικού Βορρά, στο παιχνίδι της απόκτησης του Βέρνερ έχει μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον αγγλικό σύλλογο να ενδιαφέρεται σφόδρα, αυξάνοντας το μεταγραφικό θερμόμετρο στα ύψη.

Photo Credits:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ