ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τσάν για Κριστιάνο Ρονάλντο: "Αν χάσει σε προπονητικό διπλό, θα έχει κακή διάθεση"

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with his teammates Emre Can, center, and Paulo Dybala after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates with his teammates Emre Can, center, and Paulo Dybala after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο μέσος της Ντόρτμουντ, Εμρέ Τσαν, μίλησε για τον συμπαίκτη του στην Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, και για την νοοτροπία νικητή που διαθέτει.

Ο Εμρέ Τσαν μετακινήθηκε τον χειμώνα από την Γιουβέντους, όπου δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής, στην Ντόρτμουντ. Εκεί ο ρόλος του είναι αναβαθμισμένος και μετράει ήδη πέντε συμμετοχές και ένα γκολ στην Bundesliga.

Ο Γερμανός διεθνής με συνέντευξή του στην Bild μας έδωσε μία εικόνα για το πώς είναι να είσαι συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η διάθεσή του Πορτογάλου σταρ εξαρτάται άμεσα από την έκβαση ακόμη και των προπονητικών διπλών.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ηγέτης και νικητής. Σε καθοδηγεί ακόμη και στα προπονητικά διπλά. Αν χάσει, παραμένει σε κακή διάθεση. Αν κερδίσει, από την άλλη, είναι χαρούμενος και δεν χάνει την ευκαιρία να πειράξει τους χαμένους" ανέφερε ο αμυντικός μέσος των Βεστφαλών.

Όσο για τη μεταγραφή του στην Γερμανία, ο Τσαν σχολίασε: "Ήρθα εδώ επειδή θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα. Το περιβάλλον είναι τέλεο και παρόμοιο με αυτό στη Λίβερπουλ".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ