ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τρεις ιταλικές εφημερίδες βγήκαν με τον ίδιο πρωτοσέλιδο τίτλο!

Juventus' Paulo Dybala, right, celebrates with his teammate Gonzalo Higuain after scoring his side second goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Juventus' Paulo Dybala, right, celebrates with his teammate Gonzalo Higuain after scoring his side second goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Gazzetta dello Sport, η Corriere dello Sport και η Tuttosport βγήκαν με ίδιο πρωτοσέλιδο τίτλο για την πρόκριση της Γιουβέντους απέναντι στην Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ.

Η Γιουβέντους απέκλεισε με ανατροπή την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Η "Βέκια Σινιόρα" έδειξε μέταλλο, ψυχή και κατέθεσε τα διαπιστευτήριά της στο χορτάρι, προχωρώντας στο θεσμό και πετώντας εκτός συνέχειας την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Οι Αργεντίνοι, Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα ήταν οι σκόρερ των νικητών στο Γουέμπλεϊ, που σόκαραν τα "σπιρούνια" μέσα στο "σπίτι" τους.

Η πρόκριση στο "Γουέμπλεϊ", την έδρα των "τριών λιονταριών" της εθνικής Αγγλίας, ενέπνευσε τις τρεις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Ιταλίας, που είχαν τον ίδιο... κατασπαρακτικό τίτλο για τον θρίαμβο της Γιουβέντους.

"Τα λιοντάρια του Γουέμπλεϊ", ήταν ο τίτλος για "Gazzetta dello Sport" και "Corriere dello Sport" που είχαν το ίδιο πανηγυρικό στιγμιότυπο, ενώ η "Tuttosport" είχε τίτλο "Λιοντάρια", επιλέγοντας τον Ιγκουαΐν. Μια μικρή παραλλαγή με λίγα λόγια, αλλά πάνω - κάτω ίδιος τίτλος!

Δείτε και θα καταλάβετε...

Τρεις ιταλικές εφημερίδες βγήκαν με τον ίδιο πρωτοσέλιδο τίτλο!
Τρεις ιταλικές εφημερίδες βγήκαν με τον ίδιο πρωτοσέλιδο τίτλο!
Τρεις ιταλικές εφημερίδες βγήκαν με τον ίδιο πρωτοσέλιδο τίτλο!
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ