ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το βίντεο της Γιουβέντους για τον τελικό του Champions League

Juventus' Gonzalo Higuain, right, celebrates with his teammate Dani Alves after scoring during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Juventus' Gonzalo Higuain, right, celebrates with his teammate Dani Alves after scoring during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Γιουβέντους ενόψει του τελικού του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (3/6, 21:45) στο Κάρντιφ. Όλη η πορεία της "Γηραιάς Κυρίας" μέχρι να φτάσει στην Ουαλία και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Η Γιουβέντους προκρίθηκε στον τελικό του Champions League και διεκδικεί το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μετά το Χέιζελ το '85 και τη Ρώμη το '96, θέλει να κατακτήσει μια ακόμη Κούπα στον ένατο τελικό που συμμετέχει.

Η "Γηραιά Κυρία" στον δρόμο για τον τίτλο απέκλεισε την Πόρτο, την Μπαρτσελόνα και την Μονακό, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και είναι έτοιμη να κάνει δικό της το βαρύτιμο τρόπαιο.

Απολαύστε το βίντεο που έφτιαξαν οι άνθρωποι της ομάδας ενόψει της μάχης στο Κάρντιφ με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία βρίσκει για δεύτερη φορά σε τελικό μετά το Άμστερνταμ το 1998, όταν και έχασε με το γκολ του Μιγιάτοβιτς.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ