ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το tweet του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το tweet του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζει ότι το βράδυ της Τρίτης θα αποθεωθεί στο Ολντ Τράφορντ, όμως με ένα tweet φρόντισε να δημιουργήσει τις συνθήκες για μία από τις πιο ιστορικές στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Πανέτοιμος να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, την ομάδα που τον έβαλε στο υψηλότερο επίπεδο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για το αυριανό παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Champions League και φαίνεται πως απολαμβάνει τις στιγμές, γνωρίζει πως ο κόσμος θα τον χειροκροτήσει και φροντίζει για να γίνει το βράδυ της Τρίτης (23/10 στις 22:00) ένα από τα ομορφότερα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

" Ευχαριστώ για τη ζεστή υποδοχή. Πάντα αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ" έγραψε ο Ρονάλντο στο Twitter, με φόντο την είσοδο των αποδυτηρίων του Ολντ Τράφορντ που του ξυπνά όμορφες μνήμες από τη θητεία του στη Γιουνάιτεντ. Εκεί άλλωστε πήγε σε ηλικία 18 ετών, το 2003, από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για να μείνει μέχρι το 2009 πριν μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ με την οποία κατέκτησε... τα πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ