ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το post του Ρονάλντο για το εγκεφαλικό που υπέστη η μητέρα του

Juventus' Cristiano Ronaldo warms up prior to a round of sixteen, first leg, soccer match between Lyon and Juventus at the at the Lyon Olympic Stadium in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Juventus' Cristiano Ronaldo warms up prior to a round of sixteen, first leg, soccer match between Lyon and Juventus at the at the Lyon Olympic Stadium in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που του δείχνει την ώρα που η μητερα του νοσηλεύεται με εγκεφαλικό, ζητώντας παράλληλα σεβασμό της ιδιωτικής του ζωής από τα μίντια.

Δύσκολες ώρες περνάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, υπέστη εγκεφαλικό και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Μαδέρα, με την κατάστασή της να είναι κρίσιμη και ελεγχόμενη.

Η Ντολόρες Αβέιρο αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ το 2007 χρειάστηκε να κάνει μία σειρά χημειοθεραπειών, αφού είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι κοντά της από την πρώτη στιγμή και να ενημερώνει για την κατάστασή της μέσω ανάρτησης που έκανε το βράδυ της Τριτης.

"Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης για τη μητέρα μου. Αυτή τη στιγμή είναι σε σταθερή κατάσταση και αναρρώνει στο νοσοκομείο. Εγώ και η οικογένειά μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό επιτελείο που την προσέχει και ζητούμε ευγενικά να υπάρχει σεβασμός της ιδιωτικότητάς μας".

"Δεν ξέρω αν ο Ρονάντο θα επιστρέψει εγκαίρως για το παιχνίδι, εξαρτάται από την επίλυση του προσωπικού του προβλήματος", δήλωσε από την πλευρά ο Μαουρίτσιο Σάρι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου με την Μίλαν το βράδυ της Τετάρτης (1-1 το πρώτο ματς), αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Ρονάλντο άφησε το νοσοκομείο το απόγευμα της Τρίτης και επιθυμεί να παραμείνει στη Μαδέρα μέχρι τη στιγμή που θα λάβει ενημέρωση πως η υγεία της μητέρας του έχει σταθεροποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ