ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το πέναλτι και η αποβολή του Μπουφόν στο 93'

Referee Michael Oliver shows a red car to Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Referee Michael Oliver shows a red car to Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Το πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης στο 93' του αγώνα με τη Γιουβέντους έφερε την έκρηξη του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος αποβλήθηκε (VIDEO).

Το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους εξελισσόταν σε θρίαμβο της ιταλικής ομάδας, η οποία είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και έδειχνε ικανή να διεκδικήσει την ολική ανατροπή και την πρόκριση στους "4" του Champions League.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Λούκας Βάσκεθ στο 93' έφερε όμως την έκρηξη των φιλοξενούμενων, με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να αποβάλλεται μέσα στον γενικότερο χαμό.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο "Γ" του Βόιτσιεχ Σέζνι, που πήρε τη θέση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν κάτω από τα γκολπόστ της Γιουβέντους.

AP Photo/Francisco Seco

Δείτε τη φάση και το "πέσιμο" των παικτών της Γιουβέντους στον διαιτητή του αγώνα, Μάικλ Όλιβερ:





TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ