ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το Netflix βγάζει ντοκιμαντέρ για τη Γιουβέντους

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γιουβέντους EUROKINISSI SPORTS

Η Γιουβέντους σε ντοκιμαντέρ. Οι "μπιανκονέρι" συμφώνησαν με το Netflix, το οποίο στις αρχές του 2018 θα παρουσιάσει στους συνδρομητές του τέσσερα επεισόδια με αγωνιστικές στιγμές της ιταλικής ομάδας, αλλά και προσωπικές των παικτών.

Το παγκόσμιο δίκτυο τηλεόρασης, Netflix, που αριθμεί περισσότερα από 104 εκατ. μέλη σε 190 χώρες παγκοσμίως, έδωσε τα χέρια με τη Γιουβέντους και αρχές του 2018 θα παρουσιάσει ντοκιμαντέρ για τους "μπιανκονέρι". Όχι μόνο αγωνιστικές στιγμές του σπουδαίου ιταλικού συλλόγου, αλλά και προσωπικές στιγμές των παικτών του.

Θα είναι τέσσερα επεισόδια, το καθένα από τα οποία θα έχει διάρκεια μιας ώρας. Ο διευθυντής του τμήματος εσόδων της "Γιούβε", Φεντερίκο Παλόμπα, ανέφερε: "Είναι τιμή για τη Γιουβέντους να γίνει η πρώτη ποδοσφαιρική εταιρεία που θα γίνει ντοκιμαντέρ από το Netflix. Αυτό το πρότζεκτ επιβεβαιώνει την προοπτική μας στην καινοτομία".

Ο Έρικ Μπάρμακ, αντιπρόεδρος του Netflix ανέφερε: "Δεν υπάρχει πιο... παθιασμένο μέσο από το Netflix να περιγράφει ιστορίες και η Γιουβέντους έχει τους πιο παθιασμένους οπαδούς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ