ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το μήνυμα του Ρονάλντο στον Εβρά: "Θα τους τσακίσουμε"

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους, Πατρίς Εβρά, δημοσιοποίησε προσωπική συνομιλία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπου ο Πορτογάλος προδιέγραφε πρόκριση των "Μπιανκονέρι" πέντε μέρες πριν την αναμέτρηση με την Ατλέτικο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέλυσε σχεδόν μόνος του την Ατλέτικο Μαδρίτης και με χατ-τρικ οδήγησε την Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League. Ο Πορτογάλος, πέντε μέρες πριν το κρίσιμο ματς, είχε συνομιλία στο Whatsapp με τον άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους, Πατρίς Εβρά.

Ο Εβρά δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από την συνομιλία τους, με τον Ρονάλντο να φαίνεται σίγουρος για την πρόκριση: "Θα περάσουμε αδερφέ. Εντός έδρας θα τους τσακίσουμε".

Στην συνέχεια ο Γάλλος παλαίμαχος τον θαύμασε για την αυτοπεποίθηση του και προσευχήθηκε για την επικείμενη μοίρα της Ατλέτικο: "Αδερφέ μου, νιώθω την αυτοπεποίθηση, προσεύχομαι για την Ατλέτικο".

Οι "μαντικές" ικανότητες του Κριστιάνο αποδεικνύονται και από το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "Marca". Σύμφωνα με το δημοσίευμα της, ο Ρονάλντο είχε δηλώσει σε φίλους και σε συγγενείς τρεις μέρες πριν το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Σιμεόνε, ότι εκείνος θα σκοράρει τρία γκολ για να περάσει η Γιουβέντους.

Το μήνυμα του Ρονάλντο στον Εβρά: "Θα τους τσακίσουμε"
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ