ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το μήνυμα του Ανιέλι για την αποβολή του Ρονάλντο στο Βαλένθια-Γιουβέντους

Juventus forward Cristiano Ronaldo is consoled by teammate Federico Bernardeschi, right, after receiving a red card during the Champions League, group H soccer match between Valencia and Juventus, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέ Ανιέλι, ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μια φράση για να δείξει την συμπαράσταση του στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την αποβολή του στο ματς με τη Βαλένθια.

Με μια φράση που ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέ Ανιέλι, έδειξε τη συμπαράσταση του προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την αποβολή του στο ματς με τη Βαλένθια.

Ο Αλέγκρι έγραψε: "Ένας για όλους και όλοι για έναν" ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου ο Πορτογάλος είναι στο έδαφος και οι συμπαίκτες του έχουν τρέξει για να τον σηκώσουν.

Άπαντες στην Γιουβέντους είναι στο πλευρό του σταρ της ομάδας ο οποίος είδε για πρώτη φορά την κόκκινη κάρτα, αρκετά αυστηρή στο ματς με τη Βαλένθια στην πρεμιέρα των Ιταλών στο φετινό Champions League. Μια αποβολή που θα φέρει και τιμωρία για τον Πορτογάλο επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ